U Vlasotincu završena procedura za novčane nagrade učenicima, studentima i mladim talentima

VLASOTINCE

Učenici, studenti i mladi talenti, koji su prošli na Konkursu za dodelu jednokratnih novčanih nagrada opštine Vlasotince, mogu u narednih par dana da očekuju uplate na svojim računima, kaže predsednik opštine Zoran Todorović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Rang lista je objavljena, rešenja su potpisana, ali neće kao ranijih godina biti uručena na svečanosti  u skupštinskoj sali već ih dobitnici sredstava mogu preuzeti u zgradi opštine, na prvom spratu, u kancelariji broj 13.

-Želimo da izbegnemo nepotrebno okupljanje. Takođe, u ime lokalne samouprave, želim učenicima, studentima i mladim talentima da nastave da postižu odlične rezultate, kao do sada, a opština će biti tu da im pomogne u meri u kojoj to mogućnosti dozvoljavaju – kaže predsednik vlasotinačke opštine Zoran Todorović.

Prema rang listi, jednokratne novčane nagrade u iznosu od po 10.000 dinara dobiće dvoje učenika osnovnih i troje učenika srednjih škola. Studenti različitog stepena studija, njih 46-oro, dobiće po 30.000 dinara. Mladi talenti u oblasti nauke i sporta, ukupno 24-oro, dobiće po 20.000 dinara.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare