U Tegošnici održano Opštinsko takmičenje: Šta znaš o saobraćaju

VLASOTINCE

Sedmoaprilske nedelje u prostorijama OŠ „Vuk Kradžić“ u Tegošnici, održano je Opštinsko takmičenje učenika osnovnih škola „Šta znaš o saobraćaju“. Učešće u ovom takmičenju uzele su sedam osnovnih škola iz vlasotinačke opštine.

  1. OŠ „Vuk Karadžić“; Tegošnica
  2. OŠ „Božidar Miljković“, Prisjan
  3. OŠ „Dositej Obradović“, Svođe
  4. OŠ „Karađorđe Petrović“, Kruševica
  5. OŠ „Braća Milenković“, Šišava
  6. OŠ „Sveti Sava“, Gložane
  7. OŠ „8. oktobar“, Vlasotince

Učenici su bili podeljeni u dve kategorije:

,,B” kategoriju činili su učenici četvrtog i petog razreda, a ,,C” kategoriju učenici šestog, sedmog i osmog razreda. Takmičenje se sastojalo iz teorijskog dela u kome su učenici rešavali testove o poznavanju saobraćajnih pravila, i praktičnog dela, improvizovanog poligona na kome su pokazali spretnost u vožnji bicikala.

Po završetku takmičarskog dela, proglašeni su najbolji u svojim kategorijama:,,B” kategorija (devojčice): 1.mesto – Milica Gavrilović, 2. mesto – Bojana Živković, 3. mesto – Janja Ilić;

B kategorija (dečaci): 1.mesto – Luka Grozdanović, 2.mesto – Marjan Marković, 3.mesto – Nikola Stamenković

  1. C kategorija (devojčice): 1.mesto – Nedica Mitrović, 2.mesto – Aleksandra Pešić, 3.mesto – Anastasija Spasić;

C kategorija (dečaci): 1.mesto – Luka Mitić, 2.mesto – Mladen Krstić, 3. Mesto – Danilo Stojnović.

Četvoro učenika koji su osvojili prva mesta dobitnici su bicikala, a učenik Luka Mitić, najbolji među najboljima, osvojio je i tablet računar.
Direktor škole Radovan Petrović uručio je nagrade i diplome pobednicima zahvalivši se pritom svim učesnicima u takmičenju.

“Čestitam svim učesnicima koji su učestvovali na ovom Opštinskom takmičenju, a posebne čestitke upućujem pobednicima u svojim kategorijama – rekao je direktor Petrović, domaćin i organizator ove smotre iz poznavanja propisa iz saobraćaja”, rekao je on.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare