U selu Rataje asfaltiraju 970 metara puta za 7,2 miliona iz budžeta

VRANJE

U Rataju, selu nadomak Vranja, privode se radovi na asfatiranju saobraćajnice. Obavlja se rekonstrukcija i proširenje kolovoza u dužini od 970 metara i širini četiri metra. Vrednost investicije je 7.250.000 dinara sa PDV-om. Na ovaj način značajno je povećana bezbednost odvijanja saobraćaja na ovoj deonici“, rekao je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković. On je danas sa saradnicima obišao lokaciju na kojoj se izvode radovi.

Milenković je podsetio da prošle nedelje asfaltiran put u selu Ćukovac, vrednosti oko 6 miliona dinara. Time se deo Komunalnog programa za ovu godinu, koji se odnosi na seoske mesne zajednice,  privodi kraju.

„U toku sledeće nedelje biće realizovani radovi u selima Vlase, Golemo Selo i Ranutovac. Ove godine radovima su bila obuhvaćena 14 sela i rekonstruisane su sve deonice koje su bile u veoma lošem stanju. Asfaltirano je oko 9,2 kilometra puteva u seoskim mesnim zajednicama“, kazao je gradonačelnik.

Za sledeću godinu, planira se realizacija radova u seoskim sredinama, koje sada nisu bile predviđene Komunalnim programom.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare