U Preševu na sednici Skupštine umalo fizički obračun

PREŠEVO

Uzavrele političke strasti, uz uvredljive reči na račun političkih neistomišljenika, na sednici Skupštine opštine Preševo umalo su dovele do fizičkog obračuna.

Sednica je, zbog svadje izmedju predstavnika lokalnih vlasti i opozicionih odbornika, izmeštena iz sale Skupštine opštine u malu salu, reagovalo je obezbedjenje a pozvana je i policija.

Jedna od tema oko koje su se na ovoj sednici “lomila koplja” bila je i koja firma izvodi radove po Preševu, koji se plaćaju iu budžeta, što opštinskog što Srbije, i da li može firma koja se bavi auto prevozom da izvodi gradjevinske radove na rekonstrukcijama zgrada škola u Preševu a koje naručuje i plaća Kancelarija za javna ulaganja.

Bilo je i pominjanja nekadašnjeg dugogodišnjeg lidera Partije za demokratsko delovanje (PDD) Rize Halimija, što je izazvalo žustru reakciju odbronika te stranke Rinora Krasnićia.

On je u jednom trenutku iščupao mikrofon sa govornice zbog čega je reagovao predsednik Skupštine opštine Sami Salihu koji ga je isključio sa sednice .

Krasnići je odbio da napusti salu pa je pozvano i obezbedjenje da reaguje i izvede ga napolje .

Zbog pozivanja obezbedjenja žustro je reagovao odbornik PDD Skender Destani .

Ubrzo je stigla i patrola policije ali im nije dozvoljeno da udju u salu u kojoj se održavala sednica

Pripadnici policije su zamoljeni da napuste prostorije opštine .

Rasplet čitavog ovog dogadjaja sledi.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека