U Presevu iskljucuju struju zbog prvog mesta na izbornoj listi

PRESEVO

U Presevu prava mala drama prvog dana predaje odbornickih listi za vanredne lokalne izbore.

Ovog puta su glavni akteri Alternartiva za promene i Demokratska partija Albanaca (DP).

U Demokratskoj partiji Albanaca je JUGpressu receno da je jedan aktivista Alternative za promene(ime poznato redakciji) danas oko 11 sati vozio radnika Elektrodistribucije koji je iskljucio struju kancelariji DPA u nameri da ih , kako tvrde du ovoj stranci,  sprece da prvi predaju odbornicku listu.

Citava ova aktivnost je snimljena kamerom za video nadzor a snimak je dostavljen i JUGpressu.

Alternativa za promene je prva podnela odbornicku listu a DPA drugi.

Kako JUGpress saznaje  obe stranke su dobile nalog od Opstinske izborne komisije da isprave nedostatke uocene na predatim listama i potpisima koji ih podrzavaju.

U DPA optuzuju Alternativu za promene da deluje u bliskoj saradnji sa aktuelnim vlastima u Beogradu a to argumentuju cestim prisustvom drzavnog sekretara za privredu Dragana Stevanovica u Presevu kao i visokih funkcionera SNS Iz Vranja i Pcinjskog okruga.

DPA i Partija za demokratsko delovanje  (PDD) su ranije odbili da ucestvuju u radu Privremenog organa u opstini Presevo , koje je imenovala Vlada Srbije, zato sto u tom organu imaju po jednog clana a Alternativa za promene dva clana.
I pored toga, Privremeni organ u Presevu radi  a cine ga dvojica clanova iz AP i jedan predstavnik Srpske napredne stranke (SNS).

 

 

 

 

 

Alternativa za

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare