U požaru u zgradi na Panteleju stradala jedna osoba

NIŠ

Jedna osoba stradala je u požaru koji je  izbio u potkrovlju zgrade u ulici Palih boraca broj 14 u Nišu. Sumnja se da je požar izazvala sveća, jer u stanu nije bilo struje.

Požar je sinoć izbio u stanu broj 12, u zgradi broj 14 u ulici Palih Boraca u naselju Pantelej. Vatrogasci su stigli brzo posle dojave, kako bi sprečili širenje požara u stanovima na nižem spratu. Korisnik stana u kojem je izbio požar jeste Vladica Vojinović, tvrdi Sveta Stojiljković, koji živi u stanu ispod. Vladica,u tom momentu nije bio u stanu, ali jeste njegova prijateljica, koja se ugušila od dima.

Komšija Sveta Stojiljković,kaže da je uzrok požara po svemu sudeći upaljena sveća. Naime stan,u kome je, sinoć stradala ženska osoba, već tri godine nema struju.

I u stanu ispod koji zbog gareži i mirisa na paljevinu, Stojiljković ne može da koristi, šteta je pozamašna, jer je požar uništio zidove i laminat.

U ovoj zgradi koja je 2008.godine, sagrađena sredsvima Evropske Unije, žive korisnici socijalne pomoći, kojima su stanovi dati na korišćenje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare