U policiji kažu da je bila tuča četiri osobe, naši izvori da su četvorica napala jednoga

LESKOVAC

U leskovačkoj Policijkoj upravi nam je rečeno da je incident koji se danas dogodio u kafani Leskovačka mehana , u kome je sekirama napadnut Milan Kostić, jedan od vlasnika Twins taksija, u gradu poznat kao Milan Bokser, “nema kvalifikaciju pokušaj ubistva”.

Kažu da se radi o tuči četiri oosbe i da je rad policije još u toku.

JUGpressovi izvori tvrde da su Kostića, posle prepirke u kafani, napali otac i dvojica sinova, inačče iz Grdelice, i još jedna muška osoba.

Naši izvori navode da je svađa bila zato što je otac verbalno maltretirao mladića u kafani i da mu ej Kostić rekao da to ne može da radi .

Naši izvori navode da su trojica kasnijih napadača izašla iz kafane i da su se vratili sa sekirama i još jednom osobom.

Navode i da je Kostić u kafani bio sa suprugom i sinom.

JUGpressovi dobro obavešteni izvori tvrde da je Kostić deo grupe leskovačkih biznismena koja je započela sa renoviranjem nekadašnje diskoteke Safir i da planiraju da u Domu sindikata , umesto kineske radnje Yes , otvore italijanski restoran i dovedu kuvara iz Italijeda tu kuva.

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Alien
Alien
2 godine pre

Mog brata su prebili petorica dok se vracao kuci. Deset godina kako niko nije uhapsen. Sve zataskano. Sumnja se da je sin inspektora. Bolesno vreme.

Sprema im se osveta
Sprema im se osveta
2 godine pre

Grdelicani sa sekirama u kolima. Prema njima treba postupati kao prema divljim zivotinja, staviti ih u kavez sve dok se ne pripitome..

Nije bolest sve što boli
Nije bolest sve što boli
2 godine pre

Mora da ih je opasno nešto ojadio čim je ceo muški deo porodice došao da se obračuna s njim. Ne odlučuje se, tek tako i nizašta, bilo koji otac sa sinovima za ovakav postupak. Zna li se šta je prethodilo ovome? To hoću da znam kao čitalac, a ne ovaj epilog sa mačetama i klanicom u kafani.

Nenad
Nenad
2 godine pre

Zar ovo nije bila upravo osveta Grdeličanal? Grdeličani su se očigledno svetili ovom “bizMismenu” za nešto, ili je sve ovo bilo beVeze? Jel to Grdeličani kad im dosadno, uzmu mačete, sednu u kola i oblaze Leskovačke kafane da biju nepoznate “poštene bizMismene”. U kakvim su poslovima bili on i Grdeličani? Droga? Neki drugi sličan ” posao”?

Mare Preduzetnik
Mare Preduzetnik
2 godine pre

Vidim fale ga tamo na nekim drugim portalima sa “dobar dečko”. I meni često kažu da sam “dobar dečko” iako imam 45 godina, diplomu državnog fakulteta, razvijene poslovne sposobnosti, govorim jezike, tri puta sam osnivao mala proizvodna preduzeća, a zarada mi je bila skoro uvek taman onoliko koliko je dovoljno da se preživi. Da se isplate radnici, komunalije, nabavi repromaterijal, a meni, vlasniku i mendžeru, kolko ostane.
Nemoguće je na stranu ostaviti ni 1000 evra, to potpisujem. Radnog vremena za mene nema,radi se po 10-20 sati.
Molim ovog finog izbodenog mladića da nam barem da neku naznaku kako da budemo uspešni u poslovima kao on. Mora da ima neka caka, za koju mi glupi i nesposobni ne znamo.

Mirko
Mirko
2 godine pre

Sve sami kriminalci oko nas! Tobože, sportisti ili radnici obezbeđenja, a u stvari dileri droge, reketaši, zelenaši i sav ostali šljam!