U Nišu preko 1000 bajkera iz zemalja regiona

NIŠ

 Drugi “Bike rock fest” u organizaciji MK Sinova Juga održaće se narednog vikenda pored Vrežinskog bazena.  Organizatori očekuju da u Niš stignu bajkeri iz svih zemalja regiona i  da će ih  biti više od 1000. Ove godine skup ljubitelja motora uvršten je u obeležavanje Gradske slave Sveti car Konstantin i carica Jelena.

   Svoj dolazak su najavili osim bajkera iz Srbije, i ljubitelji dvotočkaša iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije, Bugarske…

       Organizator manifestacije je pripremio i veliki defile kako bi privukli pažnju građana. To je, takođe, i način da upute važnu poruku o bezbednoj vožnji i pravilima ponašanja u saobraćaju. Upravo zbog toga će ponovo biti organizovano nadmetanje u sporoj vožnji, ali i mnoge druge bajkerske igre.  Ponovo će biti takmičenja u ispijanju piva, a svi prisutni moći će da uživaju i u rok koncertima više bendova. Za prvo veče Nišlije će zabavljati grupe “GEN 678” iz Niša, “New Deal” iz Bora i “Riff Band” iz Ćićevca, dok je subota rezervisana za “Noćne Putnke” iz Beograda, “Penthouse band” i “Sarkazam” iz Niša.

      “Prvi je bio po ocenama mnogih fantastičan, nema razloga da ovaj ne bude još bolji. Najveće nam je zadovoljstvo što skup posećuju i roditelji sa decom koja se igraju, slikaju sa motorima, a ko želi dobije i neku vožnju”, rekli su organizatori.

      Ljubitelje motora, ali i rok muzike pozvala je predsednica GO Pantelej Nataša Stanković, koja je naglasila da je ove godine po prvi put ova bajkerska manifestacija koja se održava od 3. do 5. maja, uvrštena u program obeležavanja slave Grada Niša.

     “Okupiće se veliki broj motorista kako iz grada, tako i iz bivših republika i nama će kao predstavnicima lokalne samouprave biti pravo zadovoljstvo da prisustvujemo. Još jednom poziv svima da prisustvujete ovom događaju.”, kazala je Stanković.

     Moto skup će biti održan uz pomoć Grada Niša, Gradske opštine Pantelej, Komande Kopnene vojske i drugih javnih, ali i privatnih preduzeća. Ulaz u moto kamp je besplatan.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare