U Nišu postavljene kutije za glasanje opušcima

NIŠ

Često viđamo da su nam ulice i javni prostori prostori zagađeni najrazličitijim smećem, a da gotovo na svakom koraku imamo i opuške od cigareta. Razlozi za to su nedovoljno kanti u gradu, ali i nedostatak osećaja i svesti ljudi da moramo da čuvamo životnu sredinu, upozorava Urbana gerila Niš.

Urbana gerila Niš je sa ciljem da skrene pažnju na ovaj problem postavila tri glasačke kutije na javnim i prometnim mestima u gradu. Želimo da zaštitimo svoj grad, pokažemo da opuške ne treba bacati na ulicu ili pored puta, a pored toga dajemo priliku sugrađanima da izaberu i sledeću akciju koju ćemo realizovati.

Prolaznici će sada moći da u tvrđavi, na trgu kralja Milana i trgu kralja Aleksandra glasaju ubacivanjem opušaka u kutije, a nakon toga će gerila organizovati akciju koja bude dobila najviše glasova.

Naš glavni cilj je lepši grad u kome želimo da živimo, da se provodimo, družimo, grad u kome možemo da vaspitavamo svoju decu, a taj grad ne može biti takav ako mi sami ne zasučemo rukave, navodi Urbana gerila Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare