U Nišu 324 , u Leskovcu 112 i u Vranju 115 pacijenata u kovid bolnicama

NIŠ

U Covid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 324 pacijenata. Kod 148 pacijenata, od kojih i 1 dete koje je u stabilnom stanju, je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Kliničkog centra, 2 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminulo.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 112 pacijenata. Kod 33 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupano je hospitalizovano 115 pacijenata. Kod 33 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
nepravda
nepravda
3 Avgusta, 2020 9:26 am
DEBILNE TELEVIZIJE
DEBILNE TELEVIZIJE
2 Avgusta, 2020 5:54 pm

,,Srbija je uspela da ima pad od samo 6,5%….” Ovim recima zapocinje vest RTS televizija namenjena debilima. Slično nas hipnotišu i druge režimske televizije koje pad, propast, nazadovanje predstavljaju kao USPEH!

Štagod da je palo 6,5% za Srbiju koja ima najniže plate u regionu to je mnogo. Mnogo je jer se mi presporo penjemo, pa je svaki % pada za nas katastrofalan. Za Ameriku, koja se prekonoć digne 160%, u ma kojoj oblasti, to nije šteta. Ali za nas male, na našu sirotinju i 0,5% je mnogo.

Ali, politički magovi koji ZABRANJUJU ISTINU I SLUŽE SE PLASIRANJEM PREVARA, serviraju lošu vest umotanu u svetlucav novogodišnji šareni papir ko bombonu, da je lakše i lepše progutamo. Par prevarnih reči i pad postaje uspeh, sposobnost. jedinstvena prednost. Očekujem da kažu:

,,DA JE DRUGAČIJE, NE BI VALJALO. OPASNO JE ZA SRBIJU DA BUDE RAZVIJENIJA, TO JE RIZIK ZA DEBILNE SVEVERUJUĆE MOZGOVE KOJI GUTAJU SVE ŠTO IM SE SERVIRA, A ŠTO NI PAS S MASLOM NE BI POJEO!”

Проститутки Бишкека
2
0
Ostavite komentar.x
()
x