U Medvedji novi zahtev za vanrednu sednicu Skupštine, teme proširene, predsednik se slika

MEDVEDJA

I dok se predsednik opštine Medvedja Nebojša Arsić na svom fejsbuk profilu hvali fotografijama iz emisije na Pinku u kojoj je gostovao (još uvek nije poznato koliko to košta gradjane ove siromašne opštine) trinaestoro odbornika , srpskih i albanskih, podnelo je zahtev za zakazivanje nove vanredne sednice Skupštine opštine.

Ovog puta, sem novca gradjana iz budžeta opštine Medvedja, koji se troši na peletaru, odborniki traže od predsedbnika opštine i izveštaj o kapitalnim investicijama , status preduzeća “AIK Medvedja” i izveštaj o šteti na opštinskom vozilu koja je nastala u saobraćajnoj nesreći kada je Arsić vozio automobil.

Na vanrednoj sednici zakazanoj po zahtevu dvanaestoro odbornika u sredu 15. maja nisu se pojavili odbornici vladajuće koalicije i ona nije ni održana.

Jedina tačka dnevnog reda na toj sednici bila ja Status peletare Jablanica Eko i utrošen novac na ovu fabriku iz budžeta opštine od osnivanja do danas.

Vladajuću većinu u Skupštini opštine Medvedja izgleda ne zanima kako se troši novca uz budžeta opštine koji, inače, oni usvajaju svojim glasovima.

Kao i izveštaj o njegovom trošenju.

U ovoj opštini su redovni lokalni izbori u septembru a prem informacijama JUGpresa iz vrha SNS Nebojša Arsić pokušava da se nametne kao kandidat na listi ove stranke .

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Toki
Toki
18 Maja, 2019 7:37 am

Može da se nameće kolko hoće, Medjutim,mora predhodno da reši 20 krivičnih prijava sa nepobitnim dokazima.

Проститутки Бишкека
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x