Igor Zlatanović najbolji mladi igrač Super lige Srbije

SURDULICA


Zajednica klubova Super lige i TV Arena sport, po drugi put su, sinoć u hotelu ,,Falkenštajner” izabrali najbolji tim i pojedinci za fudbalsku sezonu, koja se završava u nedelju.


Ovosezonske igre i golgetersko umeće mladog Igora Zlatanovića iz surduličkog Radnika bile su najbolja preporuka da ovaj mladi i talentovani golgeter bude proglašen za najboljeg mladog igrača u Srbiji, i to u izuzetno jakoj konkurenciji nadolazećih mladih fudbalera u Srbiji.
Ovo i ovakvo priznanje za Zlatanovića je i obaveza više da u narednom periodu vredno radi još i više kako bi svoj nesumljivi talenat podigao na još viši nivo.


Veliki doprinos fudbalskom uzletu Radnika dalo je i klupsko rukovodstvo superligaša iz Surdulice, na čelu sa preduzimljivim i agilnim Novicom Tončevom, jer postignuti rezultati na fudbalskom terenu više su nego izvanredni, a još viši su u sređivanju celokupne infrastrukture, čime se posebno mogu podičiti ljudi iz fudbalskog Radnika.
U prisustvu brojnih i uglednih zvanica iz sveta fudbala, poslovnih partnera i predstavnika medija predstavljen je i najbolji tim Super lige, kao i najbolji igrač, zatim najbolji mladi igrač i najbolji trener Super lige Srbije za sezonu 2018/2019.godinu. Najbolju jedanaestoricu birali su kapiteni i treneri svih superligaških klubova.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare