U Medveđi grupa maloletnika gađala kuću Albanca pored vrtića, leskovačka policija ne odgovara na pitanje

MEDVEĐA-LESKOVAC

Grupa maloletnika (preme izvorima Regionalne informativne agencije JUGpress starosti 12-13 godina) gađala je kamenicama kuću albanske porodice u centru Medveše, pored Dečjeg vrtića.

Ovaj incident se dogodio 30. septembra uveče a naši izvori tvrde da je među ovom decom navodno bilo i sinova policijskog inspektora i nekih policajaca iz Medveđe.

Iz leskovačke Policijske uprave od juče, kada smo poslali pitanje SMS-om, do danas nismo dobili čak ni potvrdu da je ovaj incident prijavljen .

JUGpressovi izvori su još juče rekli da je incident prijavljen u policiji u Medveđi i da je uviđaj izvršen pa je zato nejasno zašto to nije potvršeno i iz leskovačke Policijske uprave.

Medveđa je multietnička opština u kojoj većinski žive Srbi a ima u značajnom broju i Albanaca i zato je još osetljivija za ovakve incidente.

U ovoj opštini je prekinuta praksa multietničke lokalne vlasti od kad je većinu glasova osvojio SNS a izbore “radila” ekipa koju je predvodio Zoran Milojević-Zelja. (kraj) LJS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miki
Miki
8 meseca pre

Sinovi kog policijskog inspektora i kojih policajaca? Pa napisite javno, zasto krijete. Kakva ste to informativna agencija, katastrofa.

Miki
Miki
8 meseca pre
Odgovori  Jugpress

Znaci Vasi izvori kazu sinovi “nekih inspektora i policajaca”? A vi se niste interesovali za imena? Niko Vam nece reci tako nesto, nego ce reci po imenu. Samo izmisljate. Ako ne izmisljate napisite sta kazu vasi izvori.

Miki
Miki
8 meseca pre
Odgovori  Jugpress

A sta je “dobro”? Samo jurite neku senzaciju, a ne umete da je zaokruzite do kraja. Smesno.

Miki
Miki
8 meseca pre
Odgovori  Jugpress

Brisete komentare, strasno!!!

Milojko
Milojko
8 meseca pre

Gluposti izmišljate. Nećete posvadjati stanovnike Medvedje. Multietnicka sredina za primer.