U maju konkurs za upis dece u predškolsku ustanovu

VRANJE

U Vranju od 4. do 15. maja biće raspisan konkurs za upis dece u Predškolsku ustanovu ,,Naše dete“.

Roditelji koji su zainteresovani za upis dece za radnu 2020/21. godinu moći će u pomenutom periodu da podnesu zahtev za upis elektronskim putem – preko Portala E-uprava/usluge E – vrtić, saopštila je Predškolska ustanova u Vranju.

Neophodno je da roditelji popune obrazac Prijava za upis, a Ustanova uz saglasnost roditelja, ima mogućnost da službenim putem pribavi izvod iz matične knjige rođenih, kao i dokumentaciju o radnom statusu roditelja.

Dodatnu dokumentaciju za upis u slučajevima kada postoji neka specifičnost u statusu deteta, odnosno roditelja (kada roditelji nisu državljani Republike Srbije, za decu sa potrebom za dodatnom podrškom, za decu samohranih roditelja ili iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite) biće potrebno da roditelji dopune i pošalju na mejl: vranje.nasedete@gmail.com

Roditeljima koji nemaju mogućnost da prijave dete elektronskim putem, biće omogućeno da nakon završetka vanrednog stanja, to učine u prostorijama Komisije za upis Predškolske ustanove ,,Naše dete”, a o čemu će biti naknadno obavešteni.

Sve informacije u vezi sa upisom i dostavljanjem dodatne dokumentacije dok traje Konkurs za upis, roditelji mogu dobiti na mejl: vranje.nasedete@gmail.com. Takođe, o svim detaljima upisa, proceduri i potrebnoj dokumentaciji roditelji će biti blagovremeno informisani putem sajta ustanove www.nasedetevr.rs, zatim facebook stranice ,,Vremena radosti“ i putem medija, navodi se u saopštenju PU,, Naše dete“ u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare