Gradjani javljaju: Stepenice do predsednikove kuće i za smeštaj raseljenih i izbeglih

MEDVEDJA

Gradjani javljaju i šalju fotografije kao ilustraciju.

Medvedja, sa jedne strane stepenice u mermeru koje vode do kuće predsednika opštine Nebojše Arsića a sa druge strane ruinirane stepenice koje koriste raseljeni i izbegli do prostora gde su smešteni.

Za ove prve gradjani pišu da su, navodno, finasirane uz neki do projekata koji je plaćan na području opštine Medvedja od novca svig gradjana, što zanči iz budžeta.

Ovu tvrdnju nismo mogli da proverimo jer Arsić koji je i dalje u samoizolaciji zbog privatnog puta u Grčku, ne odgovara na potive JUGpressa .

Zbog ove mere, koja je regulisana zvaničnim uredbama Arsić, koji je i komandant Štaba za vanredne situacije opštine Medvedja, umesto da vodi računa o opštini i gradjanima, za šta prima platu, odmara kući, negoduju gradjani koji nam se javljuju.

Tvrde i da ove stepenice najbolje pokazuju odnos njihovog predsednika prema sebi i drugima.

Regionalna informativna agencija JUGpress poziva građane i građanke da nam šalju fotografije, tekstove i video snimke vezane za komunalne i druge probleme u svom komšiluku, ulici, naselju, selu, gradu ili opštini .
Vaše priloge objavićemo na sajtu JUGpressa i tako probleme učiniti vidljivim.
Vidljivost doprinosi i njihovom rešavanju.
Pozivamo vas i da nam šaljete pitanja ili dileme koje želite da iznesete pred predstavnike nadležnih organa, odnose se na probleme i pojave u vašem okruženju, a niste u mogućnosti da to direktno učinite.
Naši novinari će potražiti odgovore za vas i objaviti ih kao medijske priloge.
Mejl adresa redakcijajugpress1@gmail.com
viber 063/8549104
fejsbuk: JUGpress
tviter : JUGpress

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Lazar
Lazar
4 godine pre

Sramota je za ovakav tekst o predesedniku koji je dobio prvu nagradu za ravnopravbost a da niste ni proverili cinjenice na licu mesta sa vasim fotoreporterom…
Dezinformacije koje kruze narusavaju ugled i reputaciju. Stepenice su deo projekta amfiteatra koje krate put za oko 400-500 metara od centra do amfiteatra a deo stepenica koji nije uradjen je privatni posed gde vlasnik nije dozvolio gradnju i ne vode do ikakvog stambenog ulaza, sto se vidi i na slici. Voleo bih da mi medvedjani koji su slali slike argumentuju drugacije na moj komentar. Hvala.

Daca
Daca
4 godine pre

Samo bahato od predsednika Arsica, nista drugo se od njega ne moze ocekivati. Samo licni interes. Medvedja goreg nije imala.