U Leskovcu ponovo Gitarijada

LESKOVAC

Leskovačka gitarijada biće, posle  više od dvadeset godina,  ponovo održana u ovom gradu,14., 15. i 16. septembra u Murphy Pub-u
Cilj je oživljavanje tradicije i motivisanje mladih ljudi da se bave ovom vrstom muzike .

Konkurs za učešće mladih i neafirmisanih bendova koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje je u toku i zatvara se 5. septembra.
Uz  prijavu je neophodno priložiti i snimak autorske kompozicije, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju benda, kao i fotografiju.

Prijave se šalju elektronskim putem na adresu gitarijadaleskovac@gmail.com.

U polufinalnim večerima nastupiće po šest bendova, a u finalu po tri benda iz svake finalne večeri.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Djurica
Djurica
7 godine pre

Lepo bi bilo da Ljiljana ništa u životu ne radi, nego da se bavi samo sajtom. Na žalost, život je nekom majka, nekom maćeha. A ako nešto vredi, kao portal JUGPres, lako ćemo mi čitaoci da sačekamo na objavljivanje neke vesti. Uostalom, meni je važnija valjanost informacije od brzine objavljivanja. Iz iskustva govorim, jer se na drugim portalima svašta našlo, čak i izmišljene vesti. Ovde toga nije bilo.

potrudite se zbog citaoca
potrudite se zbog citaoca
7 godine pre

Ljiljana, sajt ujutru azurirate, pa si odete privatnim poslom, druge prirode. Evidentno je to danima, ma mesecima, a ne bi smeli to da cinite. Pogotovu ne sad, kad Vam je krenulo. Imate okej vesti, aktuelne su i u dovoljnom broju, samo cesce tokom dana morate da ih azurirate. Nedovoljno je jedanput dnevno ujutru, eventualno tvajs i tokom noci. Stavljanjem portala na drugo mesto iza vaznijeg posla, Vi ga zapostavljate na listi svojih prioriteta, pridajete mu manju vaznost, cime automatski podsvesno citaocima dokazujete da manje vredite od ostalih portala, koji nekoliko puta dnevno azuriraju svoj sajt. Sto nije tacno, vredite vise.

Henrik Ibsen: "Loša publika želi loše novine".
Henrik Ibsen: "Loša publika želi loše novine".
7 godine pre

A zašto Vi kao izuzetno aktivna i nadasve nadarena komentatorka mislite da je Ljiljani stalo da njen portal bude vredan kao “ostali portali”? I na osnovu kojih parametara Vi uopšte merite tu vrednost?

Iako moja malenkost nije ni blizu vašem komentatorskom iskustvu, stekao sam utisak da Vi pre svega ne shvatate novinarsku filozofiju uvažene “adminlilas” koja glasi:

“Float like a butterfly, sting like a bee”. 😀

Pa malo li je u današnje vreme u kome loši đaci i ucenjene “cvećke” usmeravaju mejnstrim javnog mnjenja?