U Leskovcu otvorena Hiperbarična komora

LESKOVAC

U delu zgrade ATD-a puštena je u rad klinika „Gerako“ u okviru koje će građani moći da se leče hiperbaričnom medicinom, odnosno koriste tretman lečenja čistim kiseonikom.

Vlasnik Tomislav Petrović kaže da je ideja za otvaranje hiperbarične komore u Leskovcu nastala pre nekoliko godina, a da je želja bila da se jugu Srbije pruži pristup efikasnoj metodi lečenja.

„Naš grad će ovim biti jedan od retkih koji može zainteresovanima da pruži mogućnost korišćenja savremene medicine. Sa realizacijom projekta smo počeli prošle godine i evo, za nepunih godinu dana otvaramo vrata budućnosti u Leskovcu. Hvala svima koji su nam pomogli da to toga dođe.“

Gradonačelnik Goran Cvetanović koji je rekao da je siguran da će Leskovac postati čuven i po metodi hiperbarične okigenacije, s obzirom na to da se ova metoda u višemesnoj komori sprovodi još samo u Beogradi i Vrnjačkoj Banji.

„Udruženim snagama lokalne samouprave, Opšte bolnice i privatnog sektora jačamo već stabilne temelje zdravstva u našem gradu. Razumevši potrebe i sve benefite koje hiperbarična oksigenacija donosi pružili smo punu podršku osnivanju klinike u kojoj je radno mesto otvoreno za 10 ljudi.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Вики
Вики
5 godine pre

БРАВОООО
ЧЕСТИТАМ !!!
НАЈПАМЕТНИЈЕ УРАЂЕНО !!!!
БРАВО