U Leskovcu ni uličicu ne mogu da završe u roku , al su zato dizali prašinu danima, grane drveća posečene do stabala

LESKOVAC

Da u Leskovcu čak ni radovi na “sanaciji trotoara i kolovoza” od par stotina metara ne mogu da budu završeni u roku, a rok je bio 60 dana, znači dva meseca, pokazuje slučaj u delu ulice Moše Pijade od raskrsnice sa ulicom Koste Stamenkovića do nezavršenog gradskog trga.

Radovi su počeli 31. avgusta 2022. godine.

U medjuvremenu se više čitalaca žalilo na prašinu koju su radnici pravili više dana kada su izvodili radove.

Poslednje fotografije na kojima se vidi ta prašina su nam poslate u utorak.

Ova ulica je pokazala još jedan novoustanovljeni običaj koji, u najkraćem, glasi “gdegod vidiš drvo, seci ga ili mu bar grane uništi”.

I i ovoj ulici su grane drveća posečene do stabala.

Za sve ovo građani Leskovca će platiti 9,4 miliona dinara, ako se nisu pojavili neki novi troškovi, vlasotinačkoj firmi AB kop Perica Jović iz Vlasotinca.

Ova firma je dobila , kao i ranijih godina, i posao na zimskom održavanu ulica i puteva za 30 miliona dinara.

A svoje umeće su najbolje pokazali u ulici Ivana Milutinovića u kojoj su izvodili radove i asfaltirali je a uvek kad padne kiša u njoj se pojave jezercva.

To nije negativno uticalo na njihovo angažovanje od strane lokalnih vlasti na raznim polsovima koji se plaćaju iz budžeta grada, dakle od para svih građana

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
pera
pera
1 godina pre

Taj sofer tj “vlasnik” je jos pre par meseci dobio reseje o uglanjanju asfaltne baze i dokle se doslo?

Radovan
Radovan
1 godina pre

Kad rabadzije iz vlasotince grade ulice tako to ispadne.To je pisao za inzenjere,a ne za sofere.

Saša
Saša
1 godina pre

Isti ti eksperti.rade i Devet Jugovića i tamo je rok za završetak radova istekao i naravno nisu ni blizu kraja radova ali su zato spojili novoizgrađenu kišnu kanalizaciju spojili na fekalnu pa kad je nekad budu završili sa svakom kišom će ulicom plivati fekalije.

Potop
Potop
1 godina pre
Odgovori  Saša

Sve to nebi moglo bez dogovora sa meskom koji ih je za procenat sve podigao iz blata i nije bitno da si stručan već podoban.Cela Vučićeva država funkcioniše na istom principu uz lokalne kabadahije i njihove poslušnika sa nameštenim tenderima.Nemoralnom narodu mrvice,a pojedincima sve.Samo bahato novi slogan za izbore SNS-a.