U Leskovcu i Lebanu zadržana šestorica vozača

LESKOVAC-LEBANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu, u redovnoj kontroli, u prethodna tri dana, zadržali su šestoricu vozača, petoricu koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih su dvojica izazvali saobraćajne nezgode i jednog koji je odbio da se podvrgne alkotestu, saopštila je policija.

U Leskovcu je dvadesettrogodišnji muškarac upravljajući automobilom „bmv“ sa 1,88 promila alkohola u organizmu, sleteo sa puta, udario u ogradu jednog dvorišta i u parkirano vozilo, dok je šezdesettrogodišnji vozač „pasata“, vozeći sa 1,76 promila, prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa „kijom“ kojim je upravljala četrdesetosmogodišnja žena.

U ovim nezgodama niko nije povređen.

Policija je isključila iz saobraćaja četrdesettrogodišnjeg vozača „lagune“ koji je vozio sa 2,24 promila alkohola u organizmu i u vreme zaštitne mere zabrane upravljanja vozilom, sedamdesetsedmogodišnjeg muškarca koji je upravljao „korsom“ sa 1,34 promila, kao i dvadesetosmogodišnjeg vozača „audija“ koji je odbio da se podvrgne alkotestu.

Saobraćajna patrola u Lebanu zaustavila je dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji je vozio „pežo“ sa 1,24 promila alkohola u organizmu.

Protiv svih vozača biće podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti javnog saobraćaja na putevima.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare