U leskovačkoj Skupštini šest listi, SNS može sam da formira vlast

LESKOVAC

Prema do sada obradjenim podacima sa biračkih mesta u leskovačkoj Skupštini grada biće šest listi, SNS, SPS, Grupa gradjana “Za Leskovac-ZAJEDNO”, Bolja Srbija, Jedinstvena Srbija i Grupa gradjana Gojko Veličković.

Prema tim rezultatima SNS je osvojio 52 posto glasova i može sam da formira lokalnu vlast.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
potkupljivanje, prebacivanje odbornika i vrbovanje
potkupljivanje, prebacivanje odbornika i vrbovanje
3 godine pre

Posle svakog formiranja vlasti, SNS je nakon tajnog vrbovanja, koje je uveliko pocelo i sada za ovo formiranje vlasti, potkupljivao prelazak tudjih odbornika kod njih, da bi i sami imali nadmoć od desetak odbornika više od polovine.Poslanici su poznati po prljavim radnjama u vezi toga. Zato je važno skrenuti pažnju budućim odbornicima opozicije, jer se SNS ne ponaša časno, nema genetske predispozicije za takav stav, zato što su sve postigli muljavinama u životu. Prokopović, najčešće vidjen odbornik opozicije u kabinetu, revnosno je prenosio svaku nameru opozicije. Ovo jasno treba da znaju i Šemba i Zdravković. Ako rešite da ne objavite komentar, onda ga pročitajte njima, skrenite im pažnju. U Prokinom slučaju, logika SNSN je da sa ljudima pod dejstvom supstanci može de lako da se manipuliše, što ovi i čine. Takođe svi u SNS znaju da i profesorka ne bi mogla da digne ruku na stanovito pitanja, jer je bila vrbovana i suviše bliska, pa je htela da pokaže posle svega da ne poseduje i njen um, kad već više ne može da digne ruku. Sa 100 evra je častio bebu u kolica i hvalio se time javno kolegama, ljudi su zagledali u čudu, ko jš za vidjenje daje tolike pare. I njoj Šemba i Zdravković moraju da skrenu pažnju da ovo svi znaju i da nije tajna i da povede računa kako se ponaša zato što će je on i dalje gađati time.

Sanja
Sanja
3 godine pre

I treba da formira sam!!!

kako dalje
kako dalje
3 godine pre

Poatovana, nuzno je da gradjanima poklonite nezavistan medij a to je bez finansija nemoguce. Da li je u redu da otvorite racun, uzmete broj na koji ms porukama mozemo da finansiramo nasu slobodu misljenja i vaseg objektivnog pisanja. Veoma je vazno da se ovim najozbiljnije pozabavite. Sada, posle proglasenja pobede, nijedan portal nece smeti da pise, pojedine ce ucutkati cinidbama. Ili da neko drugi oformi novi portal od narodnog novca, Da placamo reklamu ili svoje komentarisanje i da se cuje istina. Treba platiti novinarske ekipe da rade na terenu..Mozda postoji neki fond za ovako nesto?