SPS u Surdulici jedina pobedila SNS

SURDULICA

Građani Surdulice potvrdili su svoje poverenje SPS Surdulici na lokalnim izborima i time je ova opština postala jedina opština u Srbiji u kojoj nije pobedila Srspka napredna stranku. Surdulica je i jedina opština u Srbiji u kojoj je Socijalistička partija na vlasti, saopštila je ta stranka.

„Hvala građanima na ukazanom poverenju. Nastavićemo da gradimo Surdulici po meri svih njenih građana. Da živimo bolje, da radimo više, da se svako pita. Dokazali smo i pokazali da smo najponosniji i najhrabriji kad je najteže. Odoleli smo svim pritiscima i ucenama i sutra ćemo moći i sebe i svakog drugog da pogledamo u oči. Čestitam predsedniku Vučiću i SNS-u na ostvarenom rezultatu na parlamentarnim izborima. Mi večeras slavimo, a od sutra već nastavljamo da radimo i stvaramo nove prilike za rast i razvoj naše Surdulice”, prenosi se u saopštenju izjava Novice Tončeva.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Aleksandar
Aleksandar
3 godine pre
Surdulicka dijaspora
Surdulicka dijaspora
3 godine pre
Odgovori  Aleksandar

Ce se krijete po zatvorske rupe i vi on svi djuture kraj ce vi dodje dace bog!

David Milic
David Milic
3 godine pre

Dobio je za malo zahvaljujuci pretnjama, ucenama i silom koju su primenili njegovi batinasibiz nisa, vranja i rume.
I dalje preti njegovim aktivistima koji su ga prodali.

Surdulicka dijaspora
Surdulicka dijaspora
3 godine pre
Odgovori  David Milic

Ajde bre i sns je isto to radio samo tajno, iskljucuvali struju,terali materijal po mahale s kamion ed sc, podeliste narod sve a sto se zaposljivalo po djerdap i to masovno toj pa tek!