U kampanji ,,Gde nam rastu deca” Vlasotince od Nivee dobilo dečje igralište

VLASOTINCE

Vlasotince je dobilo novo dečje igralište koje je udomljeno u najlepšem delu samog grada na obali reke Vlasine u delu Sportskog centra. Današnjom predajom sertifikata o bezbednosti opštini, novo dečje igralište pored Vlasine i zvanično je bezbedno za korišćenje. Reč je o igralištu NIVEA koje je opština Vlasotince dobila u četvrtom krugu glasanja, u kampanji „Gde nam rastu deca“.
Vlasotinačka opština ispunila je deo svojih obaveza koji se tiču pripremnih građevinskih radova a kompanija Biersdorf , čiji je Nivea jedan od brendova, obezbedila je savremene i bezbedne sprave.

  • Pre godinu dana izgradili smo već jedno igralište za decu između dva mosta, a sada poštujući sve procedure, koje su su predviđene izmenom Pravilnika o bezbednosti dečjih igrališta, uspeli smo da dobijemo odrđene bezbednoste sertifikate i tako su sada naši najmlađi dobili izuzetno lepo igralište gde će moći da se igraju i druže sa svojim vršnjacima – rekao je Vladimir Kocić, pomoćnik predsednika opštine Vlasotince.
  • Podsetiću vas da je prošlog leta, upravo u toku izgradnje i postavljanja ovog, ali i još jednog igrališta pored Vlasine, kod tzv.donjeg mosta, čiju je izgradnju kompletno finansirala lokalna samouprava, došlo do izmene Pravilnika o bezbednosti dečjih igrališta, zbog čega smo morali da izvršimo određena usklađivanja koja su malo odužila dobijanje sertifikata, ali smo posao priveli kraju u skladu sa propisima – rekao je Kocić poželevši najmlađima da uživaju u igri i druženju, a starijima da čuvaju prostor i sprave namenjene deci.
    Marketing menadžer brenda Nivea Marija Šućur, na svečanom otvaranju nije mogla da sakrije svoje zadovoljstvo ovom akcijom uz podsećanje da kampanja „Gde nam rastu deca“, za nova igrališta, traje već pet godina.
  • Ovo je pobeda građana koji su stvorili stranicu i pokret ,,Gde nam rastu deca”. Mi smo ih podržali da se njihov glas čuje. I to ćemo činiti i dalje. Ovaj pozitivan primer građanske inicijative i sloge koji krasi proces otvranja igrališta u Vlasotincu, svakako je poziv i drugim lokalnim zajednicama da udruženim snagama stvore bolje uslove za igru dece u njihovim sredinama – rekla je Marija Šućur, koja je potom zvanično uručila sertifikat predsedniku vlasotinačke opštine Zoranu Todoroviću. .
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare