Filipović: Goran Cvetanović ne drži reč

LESKOVAC

Odbornik Jedinstvene Srbije (JS) u Skupštini grada Leskovca Nenad Filipović optužio je danas gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića da “ne drži reč”.

On je govorio o dogovorima koji su postojali u nekadašnjoj “Spasovdanskoj koaliciji”, zahvaljujući kojoj je Cvetanović preuzeo vlast u Leskovcu 2012. godine i optužio ga da ih nije ispoštovao.

Filipović je govorio i o kasnijim prekršenim dogovorima sa Cvetanovićem , na šta mu je ovaj poručio , izmedju ostalog “ajde bre, pokrij se ćebetom i ćuti”.

Današnja sednica Skupštine grada je bila u velikom delu prava predizborna kampanja pa se žestoka diskusija vodila i o tome ko je “prava” opozicija i ko je šta radio u predhodnom periodu.

U diskusiji na ovu temu su najvatrenije učestvovali Nenad Zdravković iz odborničke grupe “Za Leskovac zajedno”, Nenad Filipović iz JS, Samostalni odbornik Dragan Savić i gradonačelnik Goran Cvetanović.

Cvetanović je u popodnevnom delu sednice odbornicima prikazao i film o svojim uspesima koji su novinari više puta bili u prilici da odgledaju povodom raznih prigoda.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Vizionar Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Vizionar
Gost
Vizionar

Drugari svi ste isti! Drzava,grad i narod tone i propada, a vi na licnom planu napredujete. Svaka cast

Проститутки Бишкека