U Galeriji Art55 izložba Dragane Dragutinović

     NIŠ

    U Galeriji Art55 otvorena je izložba umetnice iz Pirota  Dragane Dragutinović pod nazivom ,, Ne možeš mi ništa” .Otvaranja nije bilo zbog epidemiološke situacije. Izložba se može pogledati od 13 -23. avgusta.

                    Dragana Dragutinović (1974). Diplomirala u klasi profesora Jovana Sivačkog 2004. godine na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu. Doktorski umetnički projekat Zazidane, rimejk-ambijentalna instalacija pod mentorstvom profesora Milete Prodanovića odbranila 2016. na istom fakultetu. Dobitnica nagrade Rista i Beta Vukanović, slikari 2003. godine i nagrade VI majske izložbe Galerije Čedomir Кrstić u Pirotu. Radi u zvanju profesora strukovnih studija u Visokoj školi u Pirotu. Autor i koautor stručnih tekstova iz oblasti likovnih umetnosti, likovnog vaspitanja i obrazovanja, kao i likovnih radionica i projekata u domenu likovne pedagogije.

Do sada je ostvarila petnaest samostalnih i izlagala na većem broju kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Jedan od osnivača i predsednica Udruženja likovnih i primenjenih umetnika Nova art scena.

Neka Vaš komentar bude prvi na "U Galeriji Art55 izložba Dragane Dragutinović"

Pošaljite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*