U Brzom brodu uređen teren za mali fudbal

NIŠ

Gradska opština Medijana nastavlja da unapređuje kvalitet života građana u Nišu, ovoga puta i naselju Brzi Brod. Na dotrajalom terenu za mali fudbal u Brzom Brodu nedavno je postavljena i veštačka trava. Sa građanima koji su tražili njegovo obnavljanje danas je ovaj teren obišao predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

“Nastavljamo da unapređujemo kvalitet života građana u Brzom Brodu, na zahtev građana i našu inicijativu. Deca na ovom terenu i njihovi osmesi najbolje govore o tome da radimo za njihovu dobrobit, rekao je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić.

ent/uploads/2018/06/Nis-Brzi-brod-teren-1-300×288.jpg” alt=”” width=”300” height=”288” class=”size-medium wp-image-61022” /> Exif_JPEG_420

U gradskoj opštini Medijana kažu da je saradnja sa građanima Brzog Broda primer građanske inicijative na delu i da su ponosni na tu saradnju.

“Obnovili smo sportski teren za mali fudbal na zahtev grupe građana ovog niškog naselja, na terenu koji je bio presvučen asfaltom i koji je već bio prilično dotrajao. Postavljena je veštačka trava, što celom parku daje poseban izgled i kvalitet”, dodao je Kocić.

Teren je sastavni deo nedavno oformljenog Parka prijateljstva, a obnavljanje igrališta deo komunalnog opremanja Brzog Broda. U planu je postavljanje je još jednog letnjikovca, pešačke staze i prskalica za navodnjavanje, kao i savremenog terena za basket.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare