Tužila direktora jer joj ne dozvoljava da radi

LESKOVAC

Ivana Trajković tužila je direktora ALER-a BojanaTojagu zbog mobinga, a
on joj poslao predlog za raskid ugovora o radu.

Kompletan tekst na  www.novanasarec.org.rs

link

Tužila direktora jer joj ne dozvoljava da radi

IvanaTrajković je zaposlena u Agenciji za lokalni ekonomski razvoj
Leskovca (ALER). Zlostavljanje na poslu, kaže, trpi unazad četiti
godine, ali je ono posebno intenzivno u poslednje dve godine. Navodi i
da je pokušavala da problem sa direktorom ALER-a BojanomTojagom,
protiv kogа je, na kraju, podnela tužbu za mobing Višem sudu u
Leskovcu, koja je i prihvaćena, reši mirnim putem ali on, tvrdi, nije
pokazao interesovanje za to.

 

Prati
Obavesti me o
guest

8 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Niko
Niko
7 godine pre

Ovo je politički mobing i teško je da će Ivana opstati ,a razlozi su svakako Mesko jer je on taj koji izdaje naredbe.Za sve one koji na ovaj način pokušavaju da dođu do pravde izuzetno je teško,čak i nemoguće jer postoji jaka sprega vlasti i sudova.Postoji primer koji se zataškava u Višem sudu U Leskovcu gde je jedan upošljenik izgubio spor ,naravno bio je mobing protiv politički postavljene direktorke koja nema ni adekvatan fakultet za to radno mesto.—sudija Višeg suda Leskovac je prihvatio 10 svedoka direktorke sve njihove iskaze, ali samo jedno nije :direktorka je nezakonito izabrana i u ovom procesu bila nezakonita.Priča je istinita.

vucji zubi pod grlom
vucji zubi pod grlom
7 godine pre

Ivana,

Tu radi, sad je zamrzla radno mesto zbog funcije, osoba koja mu i dandanas podvodi drugarice, kume, pobratimke, komsike i ostalu finansijski i drustveno statusno ugrozenu populaciju zenske vrste, a za uzvrat dobija namestenja koja ocigledno nema cime drugim da zasluzi, koristeci to sto on provod, sem politickim privilegijama, nema cime da zasluzi. To je javna tajna, pa zato imas podrsku javnosti, koliko god da si prozivana, jer ni oni nisu nevini.

block
block
7 godine pre

Neka partija opozicije treba da je pozove i uzme u zastitu. Bice dobro i za nju i za opoziciju. Covek moze da je karakter i korektan u ime proslosti, ali samo dok ne udare na zivot. Posao je zivot, kad su udarili na njenu egzistenciju, nema sta ona da se misli. Treba odmah da javno pristupi opoziciji.

Slika govori
Slika govori
7 godine pre

Lepa žena i loš čovek.

sto vam smeta zena
sto vam smeta zena
7 godine pre
Odgovori  Slika govori

Sto? Sto je lepotu trampila za razvojno radno mesto? Ljudi sa najvisih funkcija su smatrali da moze da doprinese lokalnom razvoju. Sto im sad smeta zena? Zar je ona jedina koja nije kompetentna, a usla je u taj aler?
Ajde redom da pitamo sta je doprineo bilo ko od zaposlenih tamo.
Imate onog sina od dozivotnog direktora Komunalca. Imate socijaliste u poljoprivredni sektor. Imate i onaj projektni sektor i masu srednjoskolaca po svim sektorima. Tamo nam je i vecnik, i on doprinosi razvoju. Pa kafe kuvarice tamo rade. A samo Ivana visak?

poreklo mobinga
poreklo mobinga
7 godine pre

Tojaga ne sme da napravi korak mimo Meska. Za sve sto radi, mora da ima njegov nalog ili amin. Posto je dama bila bliski Meskov saradnik, sto se sa slika i vidi, gde vodi politicki program kao konferansije, to samo znaci da taj mobing nema poreklo u poremecaju njenog odnosa sa Tojagom, nego sa Meskom.

sta se to tebe smatra
sta se to tebe smatra
7 godine pre
Odgovori  Slika govori

@ slika govori

Da te pitam. Ajd sto si video da je na sliku lepa, al kako vide da je los covek, mislim na tu sliku? I kakve to ima veze sa kvalifikaciju za njen posao ako je neko dobar ili los covek kad su vecina politicara katastrofalno losi ljudi?

Ja, kao pravi Evropljanin, smatram, da je u poremecenim musko zenskim odnosima uvek kriv muskarac, ne zena, pogotovu ne slobodna gospodjica. A pogotovu ako je gotivim, pa se nesto premetne, pa pocnem da koristim silu, jer je ne gotivim vise, a moze mi se sa visoke pozicije.

Policija i dalje spava
Policija i dalje spava
7 godine pre

Aman bre policijo živi li ste.Uhapsite već jednom ovog izobličenog direktora!