Dragan Šutanovac u Leskovcu

LESKOVAC

Kandidat za predsednika DS-a Dragan Šutanovac, kao i kandidatkinje za potpredsednička mesta u stranci, Nada Kolundžija i Tamara Tripić, posetili su sinić Gradski odbor DS-a u Leskovcu. Sastanak nije bio otvoren za javnost, a Šutanovac je predstavio program stranke.

„Za razliku od mnogih funkcionera koji su ubeđeni da stranka duguje njima, ja imam suprotan stav. Ja dugujem DS-u i ovo je način da pomognem“, rekao je između ostalog Šutanovac.

Sutanovac

„Gradski odbor DS-a u Leskovcu inače, ostaje pri ranije iznetom stavu kada su u pitanju unutarstranački izbori – ne poziva svoje člansvo da glasa za određenog kandidata, već ostavalja da prema svojoj savesti i ubeđenju odnesu odluku o tome“, rekao je za JUGgress predsednik GrO Saša Stojanović.

Centrala izborna komisija DS-a proglasila je kandidaturu Dragana Šutanovca za predsednika DS-a. Šutanovac je ovom prilikom rekao da je njegova kandidatura prva proglašena i da je stranačkoj komisiji predao oko 2.500 potpisa članova DS-a koji ga podržavaju.

DS Kulundzija i Tripic

Visoki stranački funkcioneri DS-a prošetali su Roštiljijadom ali, kako je rečeno JUGgpress-u, bez zadržavanja i degustacije specijaliteta sa skara.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare