Tuča ispred učionice u OŠ „Branko Radičević“

BUJANOVAC

“U holu Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu u ponedeljak popodne dve osobe su ispred učionice napale učenika osmog razreda J.P. (2005) iz Rakovca zadavši mu dva udarca u glavu nakon čega su pobegli.

U Policijskoj upravi Vranje je potvrđeno da se napad dogodio.

Prema nalazu koji je potpisao lekar specijalista Doma zdravlja Bujanovac, dečak je zadobio povredu na donjoj usni sa obilnim krvarenjem, u toku noći je više puta povraćao, preporučena mu je psihoterapija usled psihičke napetosti, a upućen je i na pregled kod neurologa.

Direktor škole Nenad Tasić na pitanje kako su napadači neometano ušli na glavni ulaz škole, odnosno zašto neko od pomoćnih radnika, dežurnih nastavnika ili školski policajac nisu sprečili ulazak i sprečilo tuču, kaže da tog momenta nisu bili tu.

“Ispitaćemo sve okolnosti i preduzeti odgovarajuće mere. Po informacijama koje ja imam, drugi čas je već bio počeo, što objašnjava zbog čega dežurni nastavnik nije bio u holu. Što se tiče ulaska, naravno da ne može svako da uđe, čak se i zaključavaju vrata, ali sada nije bilo tako” pravda se Tasić.

Napadač na učenika je identifikovan, radi se o bivšem đaku škole, a slučaj je prijavljen Višem javnom tužilaštvu u Vranju (VJT),
Portparol Višeg javnog tužilaštva Leposava Jovčić rekla je da je dežurni zamenik tužioca naložio da se ispitaju sve okolnosti napada.

“Zamenik je zatražio da policija ispita sve okolnosti, odnosno obavi razgovor sa svim učesnicima događaja i da mu se dostavi izveštaj radi daljeg postupanja. U ovom trenutku (utorak 14:30h) Tužilaštvo još uvek nije dobilo izveštaj “, rekla je Jovčić, preneo je portal Bujanovačke.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x