Traže se mladi glumci za film o Leskovcu

LESKOVAC

Filmska ekipa koja snimati film o Leskovcu, srpskom Mančesteru, ponovo je u Leskovcu. Razlog sadašnjeg dolaska su pripreme za početak snimanja koje se očekuje početkom avgusta, te poziv deci iz Leskovca da se prijave na auducuju za ulogu jednog od likova u filmu.

Izvršni producent Miša Mogorović kaže da je želja ekupe filma da „rekreiramo duh vremena, a za to su nam potrebni ljudi. I ko će Leskovčane da odglumi bolje od samih Leskovčana? Ovo je film sa preko 50 glumaca, jer se istorija grada ne može prikazati samo kroz prizmu glavnih likova. Pored gradonačelnika i industrijalaca mi ćemo prikazati i obične građane.“

Ovom priliko je upućen poziv svim talentovanim dečacima od 10 do 14 godina da budu kandidati za važnu ulogu u filmu. Sve što je potrebno je da se mobilnim telefonom snimi video u trajanju od 1 minuta. U prijavi treba navesti ime i prezime, ime škole koju pohađa, ako svira neki instrument – navesti koji, koje filmove voli da gleda, kontakt telefone, dve fotografije. Video poslati na mejl glumci@lefilm.rs . Napomena: telefon držati horizontalno, lice snimiti iz blizine.

Inače, najveći deo filma i TV serije snimaće se u Leskovcu, ali i okolini, odnosno Vučju, Grdelici, Strojkovcu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare