TRAŽE IDENTITET POKLONODAVCA KUĆE CVETANOVIĆU

LESKOVAC

 

Pokret pravda i razvoj saopštio je  danas  zatražio od  Agencije za borbu protiv korupcije da građanima Leskovca predstavi identitet poklonodavca koji je Goranu Cvetanoviću gradonačelniku Leskovca poklonio kuću od 143 metara kvadratnih.

”U situaciji kada građani Leskovca i Srbije od predstavnika lokalne i republičke vlasti, predvođene Srpskom naprednom strankom, dobijaju na poklon otkaze i umanjenje plate i penzije, gradonačelnik Cvetanović je dobio na poklon nekretninu vrednu nekoliko desetina hiljada evra.

Kako se ne bi javila sumnja o osnovu nastanka poklona zatražili smo da Agencija za borbu protiv korupcije da osim identiteta poklonodavca otkrije i njegove poslovne aktivnosti  i radnje u poslednjih pet godina. Na žalost, za razliku od njihovog gradonačelnika, građani Leskovca koji strepe za svoj posao i životnu egistenciju nisu takve sreće. Iako je po politici šikaniranja i zlostavljanja radnika kroz pretnje otkazima u zdravstvenim ustanovama, lokalnoj samoupavi, policiji i prosveti Srpska napredna stranka postala prepoznatljiva, sa tim se mora prestati kako se kontiniuranim stresom, pritiskom i neizvesnošću ne bi dalje ugrožavalo zdravlje zabrinutnih radnika u Leskovcu i Srbiji.

S toga, Pokret pravda i razvoj poziva građane Leskovca da glasanjem protiv SNS-a, spreče realizaciju plana kojim je predviđeno otpuštanje nekoliko desetina hiljada radnika do 2017. godine i zapošljavanje aktivista SNS-a i time prevaziđu strepnju i strah od neizvenosti koju donosi svaka periodična polugodišnja radionalizacije radnika u javnom sektoru”, navodi se u saopštenju ovog pokreta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare