Tončev: Svojim postupcima su izazvali našu reakciju da odbranimo svoje ljude i institucije

SURDULICA

Surdulica je jedina opština gde socijalisti samostalno, već 12 godina, uspešno vode opštinu i sa predsednikom Vučićem i SNS-om smo uvek imali dobru saradnju na državnom nivou i prvi smo osudili haos, nasilno ponašanje demonstranata i upad u Narodnu skupštinu, saopštio je danas potpredsednik SPS-a I predsedenik OO SPS Surdulica.

.

“Nažalost, na lokalnom nivou u vreme predizborne kampanje nismo imali korektnu političku borbu. Lokalni napredjaci predvođeni Draganom Stevanovićem Bosketom pretili su i zastrašivali građane isključivanjem struje, hapšenjima naših aktivista, ucenama, otpuštanjima”, dodao je Tončev.

On je rekao I da je, za vreme trajanja završnih ispita otpušten i direktor škole, a mnogi drugi rukovodioci dobili su najave i rešenja o otkazima budući da su članovi ili simpatizeri SPS-a.

“Pred samu konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Surdulica bilo je skandaloznih pokušaja da se novcem pridobiju odbornici SPS-a”, dodao je Tončev.

On je rekao da je “SPS  uvek vodio brigu o svakom o čoveku i pitanja jednakosti i slobode su osnovni postulati našeg delovanja” I da im je “važno da zaštitimo svakog pojedinca i stvorimo prilike u kojima će političko opredeljenje biti stvar izbora, a ne moranja”.

“Mi u SNS-u i predsedniku Vučiću vidimo partnere sa kojma ćemo nastaviti da radimo u interesu naše zemje i naših građana. Žao mi je što pojedinci iz njihovih redova ruše ugled i kredibilItet najveće stranke u zemlji demonstrirajući moć i bahatost, a izazivajući kod nas krajnje ljudske reakcije u potrebi da odbranimo svoje ljude i institucije”, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x