Takmičenje učenika elektrotehničkih škola 

VRANJE-LESKOVAC-NIŠ-PROKUPLJE-PIROT-KOSOVSKA MITROVICA

Tehnička škola u Vranju bila je domaćin 26. Regionalnog takmičenja učenika srednjih elektrotehničkih škola iz elektrotehnike, elektronike i energetske elektronike. 

Učestvovalo je 40 učenika iz Pirota, Kladova, Zaječara, Bora, Niša, Aleksinca, Prokuplja, Kosovske Mitrovice, Leskovca i Vranja. Takmičari su imali na raspolaganju dva sata za rešavanje zadataka. 

Takmičenje je zvanično otvorila zamenica gradonačelnika Zorica Jović koja je učenicima poželela sreću. 

„Iskoristite ovaj dan na najbolji mogući način, jer vi posedujete znanje, koje jenajveće bogatstvo i koje vam niko ne može oduzeti. Potrebno je da ga stalno nadograđujete, stičete nova iskustva i jednog dana to znanje primenite na pravi način u svojoj lokalnoj zajednici“, rekla je Jović. 

Direktor Tehničke škole u Vranju Dalibor Bogdanović se zahvalio Zajednici elektrotehničkih škola Srbije na ukazanom poverenju da  budu domaćini ovog prestižnog takmičenja.

Sekretar Zajednice elektrotehničkih škola Srbije, Nebojša Sokolović istakao je da su u Tehničkoj školi Vranje najbolji predstavnici svojih škola i da će imati mogućnost da iskažu svoj talent i ljubav prema elektrotehnici.

„Svi ste vi ovde pobednici i iskoristite današnji dan i za lepo druženjei lepe uspomene iz Vranja“, poručio je Sokolović.  Nakon istaknutih rezultata na oglasnoj tabli u školi priređena je  svečana dodela diploma.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare