Susreti Deda Mraza i dece u parku Svetog Save do Božića

NIŠ

Svake večeri tokom novogodišnjih praznika mališani iz Niša druže se sa Deda Marzom u Parku Svetog Save, u periodu od 17 do 21 sati. Deda Mraz se fotografiše sa decom, razgovara sa njima, prima njihove novogodišnje želje. Neko donese svoju želju ispisanu na papiru a primaju se i crteži.

“Deca dolaze u grupama, često dolaze sa mamom i tatom. Slikaju se u kočiji, razgovaramo o njihovim željama i veselo je. Pravo novogodišnje raspoloženje”, kaže za Jugpress Deda Mraz koji sedi u kočiji u koju je upregnut Rudolf crveni nosić i drugi irvasi.

Jana Nikolić je učenica petog razreda osnovne škole Sveti Sava i veruje da Deda Mraz ispunjava želje svoj deci. Još ništa nije poželela ali je sa društvom  iz razreda došla u park Svetog Save da se fotografiše i  uživa u pretprazničnom raspoloženju. Kako se novogodišnje želje ne izgovaraju glasno ona je svoju šapnula Deda Mrazu. Njen drug Uroš imao je mnogo želja, ali je rekao da je najveća da popravi ocenu iz nemačkog jezika. Smatra da je zaslužio jer je u prethodnoj godini bio poslušan i dobro je učio.

Kako nema snega deca se osim druženja sa Deda Mrazom ljuljaju, klackaju i igraju na spravama koje su postavljene u ovom delu parka.  Iz gradske opštine Medijana, organizatora ovih susreta poručuju deci da dođu i lično kažu Deda Mrazu svoje želje, daju mu pisma i crteže.

“ Dođite u Park Sveti Sava, fotografišite se sa Deda Mrazom u okićenom prazničnom ambijentu. Deda Mraz će vas čekati ispod najlepše jelke, u najlepšem niškom parku, blizu bine. Draga deco, zagrlite Deda Mraza – za sreću, radost i Novu 2017. godinu!“, poručuju iz gradske opštine Medijana koja i organizuje ovo novogodšnje druženje.

Druženje sa Deda Mrazom najveća niška opština organizuje kako bi predstojeće novogodišnje praznike najmlađim stanovnicima učinila što radosnijim i zanimljivijim. Mladi naraštaji i njihovo odrastanje u vedrom raspoloženju je naš najvažniji zadatak – kažu organizatori.

Deda Mraz će čekati roditelje i njihovu decu u Parku Svetog Save sve do Božića

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare