STOJKOVIĆ : IZBORI U JS IZNUDJENI, JOVANOVIĆ ODUSTAO

LESKOVAC

 

Zamenica šefa odborničke grupe Jedinstvene Srbije u Skupštini grada Leskovca  Vesna Stojković izjavila je za JUGpress da je Dragan Jovanović  odustao od kandidature za predsednika Gradskog odbora te stranke zato što su „ti izbori iznudjeni od centrale stranke“.

„Iznudio  ih je Nenad Filipović koji je centrali slao netačne informacije da su  Dragan Jovanović i odbornici prešli u SNS, što nije tačno. MI smo bili na listi Jedinstvene Srbije i tu ostajemo“, rekla je ona.

Stojković je dodala da je da ovi  izbori „nisu po Statutu stranke „ i da je „Nenad Filipović prekršio izborna pravila u Jedinstvenoj Srbiji blateći Dragana Jovanovića“.

Kao jedan od razloga za neučestvovanje na  unutarstranačkim izborima Stojković je navela i brisanje članstva iz evidencije.

„Nenad Filipović je brisao članstvo iz evidencije a onda takav spisak dostavljao centrali koja je, navodno, izgubila raniji spisak“, rekla je Stojkovićeva koja objašnjava da je izborni tim Dragana Jovanovića na terenu otkrio da su neki članovi izbrisani.

Dodala je da , kada su videli da je stotinak članova izbrisano, odlučili su da ne proveravaju dalje i da povuku listu sa kojom su hteli da se kandiduju.

Na pitanje kako će se odbornička grupa JS, koja je stala na stranu Dragan Jovanovića , ponašati ubuduće, Stojković je rekla da će o tome odlučiti „članovi JD koji nas podržavaju“.

Ona nije ni potvrdila ni demantovala saznanja JUGpressa da bi mogli delovati kao Udruženje gradjana uz konstataciju da „ i o tome odlučuju članovi čiju podršku imamo“ i dodala da je odbornička grupa „deo Jedinstvene Srbije“ .

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Gorana
Gorana
8 godine pre

Da li to dotična gospodja misli da je centrala stranke na strani Filipovića? Iz ove njene izjave zaključujem da Jovanović nema podršku predsednika JS Dragana Markovića Palme!