DSS OTIŠAO U OPOZICIJU, SAVIĆ I CVETKOVIĆ ISKLJUČENI

LESKOVAC

 

Iz  DSS su isključeni Dragan Savić i Nenad Cvetkovića a ta stranka više nije deo lokalne vlasti, tj “Spasovdanske koalicije ” već je otišla u opoziciju, rečeno je na press konferenciji.

 

Predsedništvo Gradskog Odbora Demokratske stranke Srbije donelo je odluku o istupanju iz vladajuće koalicije u gradu Leskovcu. Ovu odluku Predsedništvo je jednoglasno donelo na predlog Gradskog odbora DSS Leskovac.

GrO DSS Leskovac od svog izbora na redovnoj Skupštini 5.4.2015. godine nije učestvovao u radu lokalnog parlamenta, nije pozivan na koalicione dogovore i samim tim ne snosi odgovornost za odluke koje su u tom periodu donošene.

Dvojica predstavnika stranke odbornik Nenad Cvetković i gradski većnik Dragan Savić, nisu učestvovali u radu GrO DSS Leskovac, radili su suprotno odlukama gradskog odbora, nisu sprovodili politiku Demokratske stranke Srbije već neku svoju politiku, a Dragan Savić se uvrednjivo izjašnjavao o članovima GrO – čime su prekršili statut DSS. Zbog svega navedenog GrO DSS Leskovac je jednoglasno dao predlog za brisanje iz evidencije članstva ovoj dvojici, što je Izvršni odbor i usvojio, te da su Dragan Savić i Nenad Cvetković izbrisani iz evidencije članstva DSS.

GrO DSS Leskovac će u narednom periodu još žešće nastaviti rad kao opoziciona stranka i zajedno sa pokretom Dveri nastaviti sa promocijom Patriotskog bloka. Grad Leskovac će 15.7.2015. posetiti Predsednica DSS dr Sanda Rašković Ivić i novoizabrani Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare