Što toplije to više kupača na bazenu, kažu u SRC „Dubočica“

LESKOVAC

Leskovac ima zatvoren bazen već nešto preko dve decenije, ali Leskovčani ga retko koriste za rekreaciju. Veći broj posetilaca beleži se samo tokom vrelih letnjih dana, a to su nam potvrdili i uposlenici SRC „Dubočica“ u sklopu koga i radi bazen. Kažu da je pravilo što toplije, to više ljudi, a preporučuju i noćno kupanje koje beleži veću posetu ove nego prošle godine.

Inače, tokom letnjeg perioda radno vreme bazena je od 10:30 do 18:30 časova, dok je termin za noćno kupanje od 21-24 časova (svakog dana sem ponedeljka). Cena ulaznice za odrasle je 120 dinara, za decu od 5-10 godina i penzionere 80, a deca do 5 godina i osobe sa invaliditetom mogu bazen koristiti besplatno. Mesečna karta je 2000, a godišnja 18.000 dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
MS Udruženje Jablaničkog okruga
MS Udruženje Jablaničkog okruga
9 meseca pre

Nedostaju kabine za presvlačenje i tuširanje osoba sa invalidetom, kao i WC-i. Leskovačko udruženje obolelih od multipla skleroze uspešno je realizovalo projekat i postavilo lift i rampu za ulazak na bazen, čime je olakšan pristup spratu na kome je bazen, ali se od obećanja tadašnjeg direktora da će se napraviti i prateći sadržaji (svlačionice, WC-i, tuševi) nije pokrenulo ništa. Ostaje nada da će novi direktor nešto preduzeti po ovom pitanju.

Pomozite hitno
Pomozite hitno
9 meseca pre

Apelujem da prenesu direktoru i da se realizuje obecano.