Stefanović u Lukovskoj Banji

Ministar unutrašnjih poslova  Nebojša Stefanović izjavio je danas u Lukovskoj banji, gde je otvorio Policijsko odeljenje, da je novogodišnja noć u Srbiji prošla relativno mirno i da nije bilo većih bezbednosnih izazova.

 

„Građani su poštovali zakon i ja sam im zahvalan na tome. Zahvaljujem se i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na dobrom radu. Nadam se da ćemo u tom duhu stabilnosti, mira, zdravlja i sreće nastaviti i u 2017. godini“, rekao je  Stefanović.

 

On je rekao da  će u novootvorenom Policijskom odeljenju stalno dežurati pet  policijskih službenika.

 

Stefanović je rekao da u ovoj godini od policije očekuje više aktivnosti i angažovanja i izrazio nadu da će u Srbiji biti manje krivičnih dela, a time i manje postupanja policijskih službenika.

Stefanović je zahvalio predsedniku opštine Prokuplje Aleksandru Simonoviću na donaciji dva terenska vozila, koja su danas uručena Policijskoj upravi u tom gradu.

 

„Ova donacija je novi podstrek za više aktivnosti, rada i patrola, policiju koja razgovara sa svojim građanima, brine o svom narodu. Policiju koja će u Lukovskoj banji, koja je turističko mesto, prepoznati izazove i blagovremeno na njih reagovati“, rekao je Stefanović.

 

On je obišao i policijske službenike angažovane u bazi na Trebinjskom brdu, koji obezbeđuju administrativnu liniju prema Kosovu i Metohiji.

Pripadnike Policijske stanice Kuršumlija i Štaba Ministarstva unutrašnjih poslova za autonomnu pokrajinu Kosovo i Methohija, tokom novogodišnje noći  31. decembra obišli su državni sekretar MUP-a Jana Ljubičić, direktor policije Vladimir Rebić i pomoćnik ministra Katarina Tomašević.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare