STEFANOVIĆ: NIJE PRIJATNO DELOVATI KAO OPOZICIJA

 

LESKOVAC

Na konferenciji za medije Živojin Stefanović, prvi na lokalnoj listi SRS, rekao je danas da posle dužeg niza godina na izbore izlazi kao opozicija i da “nije prijatno delovati kao opozicija”.

„Vidim da nije prijatno delovati kao opozicija imajući u vidu prilike i u Srbiji i u Leskovcu. Gledajući medije sa nacionalnom frekvencijom i lokalne medije, mogu u ime stranke da konstatujem da kampanja nije vulgarna i nije teška, ali je usmerena samo u interesu vladajuće stranke. Koji god program da okrenem samo je gospodin Vučić i SNS. Njih i treba mediji da prate kada rade državne poslove, ali da li je državni posao kad se postavi kamen temeljac ili se otvori neki objekat, da se upravo priča samo o izborima, procentima i napadu na druge sranke koje učestvuju u ovim izborima? Nas predstavljaju samo sa po par rečenica koje izvuku iz konteksta i onda to narod drugačije shvati. „Blic“ se, npr. bavi time da li Hrvatska reakcija na Šešelja podiže rejting SRS-a, a ustvari rejting podiže stranački program. Nije važno hoće li se Šešelj šetati Hrvatskom ili neće, nego koji program predstavlja.“

Stefanović je dodao i da, imajući u vidu programe svih stranaka nema klasične levice i desnice u Srbiji, pa samim tim i u Leskovcu i upitao da li je desničarski program zato što neko voli svoju državu i to stalno ističe, a pritom neće u EU i u NATO?

„Znamo šta su nam uradili i EU i NATO. SRS neće u EU ovakvu kakva je, kao i u NATO kome je gađanje putničkog voza kolateralna šteta.“

radikali 1

Postavio je Stefanović javno i pitanje za PUPS i SPS gde su se izgubila iz nekadašnjih kampanja ona čuvena 3P? Penzija prati platu? Zašto su sada odustali? Penzije ne treba da se diraju, jer je to stečeno pravo, kategorija i ustavna i zakonska i treba da se vrate na onaj nivo na kome su bile pre donošenja te uredbe.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare