Stanislav Tončev: Pravimo najbolji Radnik

SURDULICA

Jučerašnjim prvim okupljanjem i prozivkom igrača prvog tima, Radnik je i zvanično započeo pripreme za  drugi deo polusezone.
Nakon prazničnih dana i kraćeg zimskog odmora, Radnik je  “upalio  motore” i kreće sa zaplaniranim aktivnostima.

Prvi trening je uprkos snežnim padavinama i niskoj temperaturi odrađen na veštačkom terenu i tako će biti narednih desetak dana, a potom se tim i stručni štab sele u Antaliju gde će obaviti drugi deo priprema za predstojeću polusezonu.
Dobrodošlicu timu i novajlijama poželeo je predsednik kluba, Stanislav Tončev, zahvalivši se svima na uzajamnom poverenju, odanosti i poštovanju.

Tončev je još jednom čestitao momcima na dosadašnjim rezultatima sa željom da tako nastave i u budućnosti a jednom rečenicom u svom obraćanju definisao plan kluba:  “Radnik od ove polusezone želi da bude spoj mladosti i iskustva. Od danas pravimo tim koji ćete gledati na leto, a to će biti najbolji Radnik do sada”.
Prozivci nisu prisustvovali Dušan Pantelić i Siniša Mladenović, a prve novajlije su štoperi Tomislav Pajović i Ivan Kričak. Pajović u Radnik dolazi iz Uzbekistana, a u Srbiji je igrao u Partizanu, Čukaričkom, Radu, Zemunu. Inostrane destinacije: Izrael, kao i u moldavski Šerif. Mladi Ivan Kričak dolazi iz Sinđelića a svojim izuzetnim partijama nametnuo se da konkuriše u tim Radnika. 


Stručni štab Radnika krenuo je sa zaplaniranim aktivnostima od prvog dana, a trener Milan Milanović kratko se na treningu obratio novinarima:- Odmor od tri nedelje nas je prekinuo kada smo najbolje igrali, ali se nadam da ćemo se spremiti dobro u ovih pet nedelja da odigamo dobro predstojeću polusezonu”. – rekao je trener surduličkog supreligaša Radnika, Milan Milanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare