Stanari „Ledenih stena“ bez vode za piće

VRANJE

Bez ikakve najave žitelji naselja „Ledene stene“ u Vranju, u ponedeljak, pre podne ostali su bez vode. Neshvatljivo u ovoj teškoj situaciji za sve, kada vlada zaraza izazvana korona virusom.

Nadležni nisu smatrali za  potrebno da o tome obaveste stanovnike ovog dela grada, u kome žive mnogi građani koji zbog zabrane, usled svojih godina ne mogu da izađu napolje. I još gore nema ko da im donese vodu za piće.

Sudeći po pozivima našoj redakciji mnogi su se našli u čudu šta ih je zadesilo. Mnogi od njih nisu imali ni kap vode za piće u svojim domovima, da popiju lek ili operu ruke, našta nas nadležni non stop podsećaju. O spremanju ručka nije bilo ni govora.

Slavine u stanovima najmnogoljudnijeg naselja u Vranju nekoliko sati su bile prazne. Voda je puštena tek neki minut pre 14 sati.

Nezvanično, s obzirom da zvaničnih informacija nije bilo, JUGpress saznaje, da su nestašicu vode izazvali radovi na vodovodnom sistemu prema budućem tržnom centru kod „Rode“, u blizini naselja „Ledene stene“.

I šta reći na ovo neodgovorno ponašanje nadležnih. Kao da je bio problem da su samo dan-dva ranije, obavestili upravnike zgrada da okače obaveštenje na ulazima, kako bi stanari znali da će ostati bez vode za piće?

Izgleda da je bilo teško. Ili ih jednostavno nije bilo briga što ljudi neće imati vodu za piće.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare