SSP: Naprednjaci pokazali da nemaju ni trunku stida

LESKOVAC

Gospodin Cvetanović i nepotpisani članovi SNS su u dva odvojena saopštenja u jednom danu bezuspešno odgovarali na pitanje koja sam postavila Vučiću. Tako su pokazali dve stvari. Prvu da ne komuniciraju između sebe i drugu da svi zajedno nemaju ni trunku stida zbog toga što mamograf i dalje ne radi, Leskovčani imaju najmanje plate u Srbiji i što im je grejanje trave na stadionu važnije od grejanja đaka u učionicama. 

Sva saopštenja Leskovačkih naprednjaka ne mogu da sakriju činjenicu da je posle decenije njihove vlasti iz našeg grada pobeglo 20.000 ljudi, a šta o piscima misle u SNS pokazuje to što je njihov kandidat na Vučićevoj listi tek na 51. mestu. Šta o Cvetanović dr Goranu misle u Leskovačkom SNS-u pokazuje i to što i dalje nije kandidat za gradonačelnika jer ga više ni tamo neće, pri čemu su njegove šanse porasle tek kada je SNS napravio koaliciju sa radikalima, jer je bio jedan od Šešeljevih najbližih saradnika zbog čega ga je ovaj 1998. godine postavio za ministra u Vladi koja je ostala upamećena samo po suzama i crnim maramama.

Umesto internog rata naprednjaka oko plena, kako zapravo tretiraju naš grad, Leskovčani zaslužuju odgovor na pitanje  – ko je odlučio da je stadion važniji od života ljudi. Da li je tako odlučio Vučić ili Cvetanović, zajedno sa nepotpisanim piscima SNS saopštenja. Od tog odgovora beže i Vučić i svi zajedno. Šta god da je odgovor na ovo pitanje na izborima građani imaju mogućnost da smene vlast koja se života i zdravlja ljudi setila pred kampanju, nakon jedanaest godina, i ostaće upamćena samo po neverovatnoj korupciji, nekontrolisanom rastu cena, verbalnoj agresiji i eksploziji nasilja, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) koje potpisuje predsednica Gradskog odbora Jelena Spirić. (kraj)saopštenje/SA

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Potop
Potop
7 meseca pre

Žalosno je to nažalost što je većina naroda nepismeno i potkupljivo pa su takvi i na vlasti jer pametni oduvek iz Srbije odlaze jer pametan nema dva života da se sa fukarom rve do besvesti a koje je ovde složićemo se i previše jer da nije tako mi bi bili napredno i prosperitetno društvo a možda se niko i nebi odvojio i rasturio Jugoslaviju da smo dobri i pošteni kao što se predstavljamo i volimo sebe da vidimo.Niko od dobrog ne beži a nas svi ostaviše ko da smo gubavi ili smo samo takvi u glavi.