SSP: Gospodine Vučiću, Vaša briga za neke je zakasnela

LESKOVAC

Ako niste znali da mamografa nema onda morate da se zapitate šta su radili oni silni ministri, predsednici opština i stranački funkcioneri koje ste Vi postavili, i zašto su vas lagali, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde iz Leskovca.

“Gospodine Vučiću,

Dobro je što ste čuli kada sam od Vas tražila da u Leskovac donesete mamograf koji nemamo. Dobro je i to što obećavate da ćemo ga dobiti u mom gradu ali i drugim gradovima po Srbiji u kojima ne postoji. Tužno je što vaša briga za zdravlje i živote ljudi koje ste se setili posle 11 godina za neke dolazi prekasno. 

Ako niste znali da mamografa nema onda morate da se zapitate šta su radili oni silni ministri, predsednici opština i stranački funkcioneri koje ste Vi postavili, i zašto su vas lagali. Morate, gospodine Vučić da znate da su se oni i tada i danas zaklanjali iza Vašeg imena. 

Jedino gore od ovoga je da ste znali a da niste uradili ništa. Da sta znali da možete da spasite živote majki, sestara, supruga ali da su vam od njih važniji bili stadioni. Novcem koji ste potrošili za izgradnju samo jednog stadiona, ovog u mom Leskovcu, mogli ste da nabavite mamografe za svaku drugu opštinu u Srbiji. Niste, i sada nema nazad.  Morate nam reći ko je odlučio da su životi manje važni, Vi ili vaši saradnici.

Dok budete smišljali odgovor koji ne dugujete meni već svim građanima Srbije podsećam Vas da nama u Leskovcu nedostaje i MRI koji je vaš Cvetanović mogao da kupi ali nije jer je odlučio da pare potroši za LED rasvetu. Nedostaju nam i sanistetska vozila jer ispravnih ima premalo na 200 000 stanovnika. Upravo zbog nedostatka sanitetskih vozila dvogodišnja devojčica je preminula na Vlasinskom jezeru, jer pomoć nije stigla. Nemamo ništa protiv da Leskovčani dobiju ista sanitetska vozila koja ste poklanjali našem narodu u Republici Srpskoj pre tridesetak meseci. Podsećam Vas, bez loše namere, da opet ne bude kako niste obevešteni ili Vam niko nije rekao. 

Pošto se hvalite da uvek odgovarate na sva pitanja, očekujem da odgovorite i na ovo moje, baš kao što očekujem da ispunite barem jednom ono što ste rekli, i da u Leskovac donesete ili dopremite mamograf”, navodi se u saopštenju kojer potpisuje Jelena Spirić, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac .(kraj)SP/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare