SSP Bosilegrad: Dok predsednik daje velika obećanja još jedna porodica napustila je Bosilegrad

BOSILEGRAD

Na pomolu 25. sednice Skupštine opštine Bosilegrad još jedna porodica napustila je našu opštinu dok predsednik opet lažno obećava. Verovatno zbog sigurnog “prosperiteta” koji donosi Zaharijev sa svojim timom za suludo trošenje državnih 6 i kusur miliona evra na godišnjem nivou. U ove dve rečenice staje čitava relanost u kojoj građani Bosliegrada danas žive.

U Bosilegradu danas je čitav niz potpuno promašenih i pogrešnih projekata za koje je očigledno da nisu npravljeni u interesu građana. Predviđa se i parket od 12 miliona dinara u sportskoj hali iako drenaža nije urađena po standardima i postavlja se pitanje da li će uopšte moći da se projekat realizuje bez kasnijih posledica. Ali svima je jasno da će mnogo vode proteći kroz Dragovišticu pa da hala proradi.

Što se tiče hotela “Gradište” i pticama na grani je jasno da se hotel ne gradi izvan grada, a posebno to da se vodosnabdevanje obezbedi pre nego što se objekat sagradi. Takođe, ko je izdao dozvolu za gradnju takvog objekta čijim projektom nije rešeno pitanje snabdevanja vodom? Ali znaju građani Bosilegrada odgovor i na to pitanje.


Podsetimo se i “Kobosa” koji je opet počeo da radi pa zbog mešanja u poslovanje pobegao glavom bez obzira. Jedini objekat koji možda i proradi je pumpa koja se, van svake logike, nalazi na 15 metara industrijskog odžaka. Ostaje nam samo da se nadamo da će i to biti bezbedno.

Prema tome, ko je sa Zaharijevim kolo igrao taj u životu dobro prošao nije. Lažna obećanja su njegovo ime i prezime,navodi se u saoptenju koje potpisuje Daniela Mihajlović, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde. (kraj) saopštenje/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare