Srpski pokret Dveri organizovao “Nedelju porodice”

LESKOVAC

Srpski pokret Dveri po tradiciji obeležio je Nedelju porodice manifestacijom pod nazivom „Porodica za spas, deca za nadu“. Na platou ispred Robne kuće, sa animatorima i ostalim sadržajima namenjenim za mališane i podelom prikladnog propagandnog materijala, oni su sugrađanima ukazivali na značaj očuvanja porodice. Igor Jovanović u ime Dveri kaže da je suština življenja porodica i deca kojoj posvećujemo pažnju.

„Porodica se kod nas danas nalazi u jako teškoj situaciji. Plasiranjem raznih bljuvotina u rijalitima, ali i lošom ekonomskom situacijom, porodica se nalazi u jednoj stalnoj borbi za opstanak i goli život. Suština opstanka društva je porodica, a nama je porodica na prvom mestu.“

Odbornik Srpskog pokreta Dveri u lokalnom parlamentu Marko Mladenović je optužio predsednika Srbije Vučića i gradonačelnika Leskovca Cvetanovića žive u zlatnom dobu, za razliku od većine građana Srbije. On je i naglasio da već nekoliko meseci učestvuje u radu skupštine Grada Leskovca, „jer to više nema smisla. Oni imaju većinu da izglasaju šta žele, mogu da izglasaju da je dan iako je noć. Ja ne želim da tamo gubim vreme, smatram da ću ga mnogo pametnije iskoristiti u direktnom kontaku sa ljudima, gde ću predstavljati naš lokalni program za Srbiju.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Divna Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Divna
Gost
Divna

Lepo je cuvati tradiciju i porodicne vrednosti, ali Vi iz DVERI ste pokazali kako i sta radite. Nasilni upad u zgradu RTS-a, nosenje vesela po Beogradu, tuča sa novinarima, Vas Boško umalo na nekoj od sednica RIK-a nije napao njenog predsednika, pa secamo se i Boskovog vredjanja clanova RIK-a sa balkona Narodne Skupstine, pa loma na sednici Administrativnog odbora. E to niti je tradicija, niti je porodicna vrednost, niti vaspitanje, niti kultura. To je jednom recju nasilje.