Srpski nacionalni forum: Nevidjena kradja glasova na Kosovu

 

GRAČANICA

Kakvi god rezultati u Beogradu bili verifikovani, ostaje ružni pečat nas kosovskih i metohijskih Srba, da smo u narednim mesecima MI, 2/3 većinom “glasali” za to, i što će beogradski „pregovarači“ u Briselu mahati tom „našom“ 2/3 većinom kako bi nas prodali, a sebi kupili još koji mesec vlasti, saopštio je danas Srpski nacionalni forum iz Gračanice.

 

“Neviđeno krađom glasova pokrivenom navodni našim masovnim izlaskom na izbore,  koja se nije desila ni u vreme Miloševića, a čiji je glavni režiser direktor kancelarije za KiM Marko Đurić, uz grupu za šaku vlasti prodatih Srba – polusveta, ova vlast pokazuje svu beskrupuloznost u konačnoj izdaji ovog unesrećenog naroda, za koju ćemo na kraju biti osuđen mi, kosovskometohijski Srbi”, navodi se u saopštenju ovog udruženja gradjana..

U ovom udruženju navode da im je “žao” što apel SNF o bojkotu izbora kao obliku građanske neposlušnosti nije shvaćen ozbiljno.

„Kao ruža sa dva smiješna trna ili snom“… bila je poruka jedne pesme, 70-ih godina prošlog veka, koju možda ne znaju mlađi članovi Srpskog nacionanog foruma, ali stariji svakako – da. SNF je uoči parlamentarnih izbora 24. Aprila 2016. Godine upozorio kosovske i metohijske Srbe da dobro razmisle da li će da izađu na glasačka mesta u organizaciji OEBS, ili će svojim neizlaskom uputiti još jedan vapaj vlasti u Beogradu. Na našu veliku žalost, jedan broj Srba jeste naseo na podvalu, i izašao na te izbore”, navodi se u saopštenju SNF I dodaje da “nije SNF protiv sopstvene države, ne daj Bože, ali jeste žestoko protiv manipuacije našom mukom i stradanjem”.

“ Kako su rezultati „brojanja“ naših glasova u mestima van KiM pokazali da je vlast koja nas u poslednje četiri godine predaje nekoj drugoj „državi“, saopštila da je 2/3 „nas“ glasalo za nju, a samim time i opravdala svoju izdaju, sa žaljenjem konstatujemo da smo po ko zna koji put bili u pravu”, dodaje se u ovom saopštenju .

 

Informativna služba SNF navodi da im je “žao  što je ruža iz pesme izgubila još jedan od „smiješnih“ trnova, i žao nam je što moramo da saopštimo jednu veliku mudrost našeg kosovskog naroda: „Zdravo da ga nosite“!!

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare