Srpski nacionalni forum: Nema boljitka za narod na KIM niti transparentnog trošenja novca

GRAČANICA


Nema boljitka za narod na KiM (osim onih koji verno sede ispod vaše pozadine i kriju svoju glupost iza Vas), nema fonda za KiM, nema transparentnog trošenja novca na KiM, nema dekriminalizacije društva . . . saopštio je danas Srpski nacionalni forum.


Na ceremoniji povodo imenovanja Novog Sada za Omladinsku prestonicu Evrope 2019. godine, kao i u poslednjim izjavama, predsednik Republike Srbije rekao je da: “Postoje interesi i drugih strana, interesi Albanaca, ali i mnogih velikih sila koje ne žele rešavanje problema. Postoje oni koji kažu da žele konačno sopstvenu državu i da su spremni da plate cenu kolika god bila. Pitam građane Srbije: koliku cenu smo spremni da platimo? Koliko smo platili već u prošlosti zbog pogrešne politike. Vreme je da počnemo da razmišljamo o ljudima, naravno čuvajući svoje interese i dobijajući najviše što je moguće”, saopštio je danas Srpski nacionalni forum koji konstatuje da se ” predsednik često žali i kuka pred nama da ne vidi rešenja”.
“Predložili smo Vam rešenja gospodine predsedniče pre godinu dana, i dali konkretne predloge za akcije i mere u pravcu stizanja do tog rešenja. I sami ste rekli da je sve što smo Vam predložili u interesu našeg naroda i države i da ste jako zadovoljni sa onim što ste od nas dobili. Ali i sama ideja da smo na okruglom stolu u Lapljem Selu imali snage i hrabrosti da kritukujemo politiku koju Vi i Vaš “polusvet” sprovodite na KiM bila je dovoljna da od svih tih ideja odustanete. Nema boljitka za narod na KiM (osim onih koji verno sede ispod vaše pozadine i kriju svoju glupost iza Vas), nema fonda za KiM, nema transparentnog trošenja novca na KiM, nema dekriminalizacije društva . . .
Iako je više puta istakao da je narod u „unutrašnjem dijalogu“ negativno odgovorio na ideju o podeli KiM očigledno je da je ta ideja duboko srasla uz moždano stablo Aleksandra Vučića i da on od nje ne odustaje tako lako. Izgleda da mu je samo do vlasti više stalo, ili je možda realizacija takve ideje jedini put za opstanak na vlasti. Jer kako drugačije objasniti njegovo dalje insistiranje na ideji podele. Pravo pitanje gospodine predsedniče nije koliko smo mi kao narod spremni da platimo za KiM, već koliko si ti spreman da platiš da ostaneš na vlasti ?

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare