Srpska napredna stranka je prva predala Gradskoj izbornoj komisiji u Nišu

NIŠ

Na lokalne izbore izlaze sa listom pod nazivom “Aleksandar Vučić – Za našu decu” a nosilac je Dragana Sotirovski, aktuelna načelnica Nišavskog upravnog okruga.

Drugi na listi je Zvezdan Milovanović, poverenik SNS za Nišavski okrug, a treći je aktuelni gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

                                Rukovodstvo Srpske napredne stranke je u Nišu potpisalo koalicioni sporazum sa Socijaldemokratskom partijom Srbije, Pokretom socijalista, Partijom ujedinjenih penzionera i Samostalnom strankom Srbije.

                            

   “Lista Srpske napredne stranke je u mnogome izmenjena u odnosu na pre četiri godine”, kazala je Dragana Sotirovski. “Na listi se sada nalaze mladi i obrazovani ljudi koji predstavljaju budućnost Srbije i, naravno, budućnost Niša. Od 61 odbornika 25 će biti žena i to je nešto što je novina. Ono što je najvažnije to je da Srpska napredna stranka osluškuje Nišlije in e obećavamo, već zaista, ono što želimo  da uradimo to i radimo”.

                             Dragana Sotirovski je dodala da je Srbija izdvojila za plan 2020.- 2025.godine 14 milijardi evra.

                              “Od toga će 600 miliona evra otići u zdravstvene institucije, mnogo toga će se graditi i u Nišu, 600 miliona evra će otići za izgradnju stanova za mlade bračne parove, Niš će, takođe, dobiti deo  tih para i nadamo se samo 26.aprila nastaviti tamo gde ovoga puta zastajkujemo, ali ne i stajemo”, istakla je Sotirovski.

                             Novinarima koji su pratili predaju liste SNS-a za grad Niš ovratio se i Zvezdan Milovanović.

                             “Niš će zatvoriti izbornu kapanju 23.aprila što znači da nam je pripala ta čast da kampanja liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” bude završena u našem gradu. To je samo kontinuitet onoga što je SNS ovih osam godina vlasti u gradu Nišu radila i onu pomoć koju smo dobili, posebno u periodu kada je Aleksandar Vučić postao premijer, a kasnije i predsednik države. Oslonićemo se na ono što je urađeno u gradu Nišu, bilo naporima prethodna dva gradonačelnika dr Zorana Perišića i Darka Bulatovića, kao i onoga što je Republika Srbija uradila za Niš”, istako je Zvezdan  Milovanović.

                          Na listi  je gradonačelnik Darko Bulatović koji se, takođe, obratio novinarima.

                           “Pre svega izlazimo sa rezultatima, sa onim što smo uradili, a čini mi se da smo mnogo uradili, od stabilizacije javnih finansija, od povećanja budžeta u svim sferama i oblastima društvenog života, povećanja programa koje grad finansira, podrške preduzećima, svim korisnicima kako direktnim tako i indirektnim, a uspostavili smo dobre i jake veze između grada i Vlade Republike Srbije”, istako je gradonačelnik Darko Bulatović.

                         Rukovodstvo Srpske napredne stranke je u sredu potpisalo koalicioni sporazum sa Socijaldemokratskom partijom Srbije, Pokretom socijalista, Partijom ujedinjenih penzionera i Samostalnom strankom Srbije. Koalicija će nastupati na predstojećim izborima zakazanim za 26. april.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare