SPS ušao u vlast u Lebanu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LEBANE

Na 4. sedici Skupštine opštine Lebane za zamenika predsednika opštine umesto dosadašnjeg zamenika Gorana Lazarevića (SNS) imenovan je Srđan Jović iz Socijalističke partije Srbije. Izabrana su i dva člana Opštinskog veća, takođe iz SPS-a, Goran Cenić i Ivan Spasić. Funkciju v.d direktora JP „Imovina Lebane“ obavljaće diplomirani ekonomista Bojan Jovanović (SPS), a u ovom preduzeću imenovani su i novi članovi Nadzornog odbora.

U JKP „Komunalac“ je, zbog isteka funkcije direktoru Miroslavu Simiću, imenovan za v.d direktora dipl. ekonomista Miloš Stevanović (SPS).

Prema odluci odbornika ubuduće će funkciju v.d direktora SKP „Vodovod“ obavljati dosadašnji pomoćnik predsednika opštine Lebane Miodrag Živković, jer je prethodni direktor Miroslav Stojiljković podneo ostavku. Imenovani su i članovi Nadzornog odbora ovog preduzeća.

Odbornici su doneli i odluke o razrešenju i imenovanju članova Školskih odbora u Osnovnim školama „Vuk Karadžić“ i „Radoje Domanović“. Na čelo Odbora za administrativno mandatna pitanja postavljen je Marko Sokolović, dok je na čelu Odbora za izbor i imenovanja postavljen Nikola Kitanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare