SPS U VRANJU PRE IZBORA NEĆE IĆI U KOALICIJU SA SNS

VRANJE

 

Predsednik vranjskih socijalista Zoran Antić rekao je danas , na otvorenom danu za medije SPS, da ta stranka na lokalnim izborima neće ići  sa SNS-om.

 

„Ono što je sigurno na ove izbore nećemo ići u koaliciju sa SNS. To je u ovom momentu definitivno. O eventualnim koalicijama odlučiće GrO SPS, onog momenta kada se nađe zajednički interes”, rekao je Antić

Iako izbori još nisu zvanično raspisani kampanja SPS počela je maja 2012. godine, dakle, završetkom prošlih izbora. Sve što smo kao politička organizacija u gradu uradili u protekle četiri godine bila je kampanja. Naši rezultati su naša najbolja preporuka biračima, dodao je Antić.

“Ako govorimo o ovom ciklusu, aktivnosti su počele oktobra prošle godine i završiće se danom održavanja izbora. U toku proteklih meseci kampanja se sastojala, pre svega, u konsolidaciji partije, a vođeni su i razgovori sa pojedincima, formalnim i neformalnim grupama, određenim centrima  moći tražeći podršku za određene ideje i ciljeve. Kako će izgledati predizborna koalicija, ako je bude bilo, videćemo. U svakom slučaju Socijalistička partija Srbije će saradnju prvo ponuditi sadašnjim koalicionim partnerima sa kojima vrši vlast u Vranju, a to su PUPS, JS, SDPS, DS i Pokret levica

Dakle, još uvek traju pregovori i opipavanje pulsa i odbor SPS u Vranju će odlučiti da li ćemo praviti predizbornu ili postizbornu koaliciju. Moje je da sprovedem odluku odbora“, zaključio je Antić.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare