REKONSTRUISAN BRESTOVAČKI DOM KULTURE

BRESTOVAC

 

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obećao je danas, prilikom obilaska rekonstruisanog Doma kulture u Brestovcu , da će u narednih mesec dana biti izveden čitav niza radova u ovom nekada opštinskom centru.

 

U radove na rekosntrukciji Doma kulture u ovom mestu  lokalna samouprava je uložila 1,5 miliona dinara.

Saniran je krov, uređena je fasada, zamenjeni su oluci i izgrađen je sanitarni čvor.

“Rekonstruisali smo domove kulture u Grdelici, Pečenjevcu, u Donjoj Jajni, Dom kulture Roma. Ukupna vrednost svih ovih radova je 5,5 miliona dinara”, rekao je Cvetanović.

U ovoj godini planirali smo izgradnju platoa za pijacu, procenjena vrenost je 1,2 miliona dinara, ograde oko škole u Šarlincu u vrednosti od 450.000 dinara, završetak kotlarnice u OŠ u Brestovcu u vrednosti od 800.000 dinara. Dogovorio sam se sa predsednicima mesnih zajednica i članovima saveta da na Gradskom veću odobrimo još 500.000 dinara da se biblioteka stavi u funkciju u narednih mesec dana, da se jedno istureno odeljenje ovde otvori, tako da imamo ovaj objekat kompletiran”, dodao je on.

V. d. direktora Doma kulture u Bresovcu Miloš Randjelović rekao je da je Dom kulture u Bresovcu izgrađen pedesetih godina i da do danas nije bilo većih ulaganja .

“Ova  investicija je od velikog  značaja za naše selo”, dodao je Randjelović.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare